Yok o problem değil alt taraf korunaklı ama talaşın bi sorunu olmaz değil mi bazı kişiler bit olacağını söylemişTalas dökülmesin diye bir cözüm bulmali.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bilmem talasi herkes kullaniyor gördügüm. Ben paketli talas aliyorum haftada bir degistiriyorum bana temiz hijyenik gibi geliyor.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gazete asla olmamali zaten. Kimyasallar var uzerinde. Talas veya kum tertemiz oluyor.
Umarım bitle pireyle uğraşmaz yakın zamanda yavrularımızı alırız
Gesendet von iPhone mit Tapatalk[/QUOTE
Teşekkür ederim yorumunuz için bu gidişle eski kafeslere döneceğimTalaşta bit sorunu olabiliyor ustam aynen. Bence talaşın derdini pisliğini çekeceğinize her gün altına bi' gazete kâğıdı koysanız daha kolay, temiz ve kullanışlı olur. Tabi gazeteyi kemirmemeleri için tabanda ızgaranın olması büyük avantaj olurdu.
Teşekkür ederim yorumunuz için bu gidişle eski kafeslere döneceğim
Peki sizce üretim işin normal bi kafes mi yoksa bu kafesler mi faydalıBence gayet güzeller ustam, hiç dönmeyin. Döneceğim diyorsanız bölmeleri de çıkarıp salma olarak veya yavruluk olarak kullanın derim.
Peki sizce üretim işin normal bi kafes mi yoksa bu kafesler mi faydalı
diğer kafeslerde de talaş var şu an ve her bir bölmesinde bir çift kuş ve bir yuvalık var fotoğraf yanıltmasın eski yuvalık falan hepsi kendi yapımım eğer zemin yüzünden vazgeçersem yazık olacakSalma kafeslerin daha büyük olması daha verimli oluyor her açıdan. Bana kalırsa talaşlı olan kafeste 2 çift için sanırım uygun olur. Onun haricinde diğer bölmeli kafesler tek çiftler için uygun. Yine de üstadlarımızın yorumlarını da almakta büyük yarar var.
diğer kafeslerde de talaş var şu an ve her bir bölmesinde bir çift kuş ve bir yuvalık var fotoğraf yanıltmasın eski yuvalık falan hepsi kendi yapımım eğer zemin yüzünden vazgeçersem yazık olacak
Toplam 22 kuşum var bi bit düşerse hepsi talan olur sizce göze alınır mıZemin yüzünden vazgeçmenize gerek yok ustam. Temizliği fazla uzatmazsınız ve gözlemlersiniz, yeterli olur diye düşünüyorum.
Bu kafesleri yapalı 3 gün oluyor ilk gün gazete serdim kemirdiklerini gördüm ikinci gün boş kaldı kendi pislikleriyle oynadıklarını gördüm üçüncü gün talaş attım ve ardından kolay bit düşeceğini öğrendim sanırım olumlu giden hiçbir şey yokHayır bit düşse neden talan olsunlar ilacı spreyiyle geçer gider ustam bir sorun olmaz. Lâkin neden taban talaş olmazsa kafeslerden cayacağınızı anlamadım açıkçası?
Bu kafesleri yapalı 3 gün oluyor ilk gün gazete serdim kemirdiklerini gördüm ikinci gün boş kaldı kendi pislikleriyle oynadıklarını gördüm üçüncü gün talaş attım ve ardından kolay bit düşeceğini öğrendim sanırım olumlu giden hiçbir şey yok