Fotoğraf atarsanız iyi olur. Çünkü her kahverengilik kızışma belirti olmayabilir, mantar olma ihtimalide var
Mantar yok kus kizismis bence
Yakisikli bi babayigit alip es tutturursan torun seversin[emoji106][emoji4]çok mutlu oldum sağ olun bu iyi bir şey değil mi
Yakisikli bi babayigit alip es tutturursan torun seversin
Guzel disi masallah renk icin ustalarin videolarini ve yorumlarini oku ona gore es al mesela @ayhanotcuoglu abinin youtube da bununla ilgili guzel bi videosu varÖyle yapacam [emoji4] eylülün ilk haftası yakışıklı bir erkek almayı düşünüyorum
Guzel disi masallah renk icin ustalarin videolarini ve yorumlarini oku ona gore es al mesela @ayhanotcuoglu abinin youtube da bununla ilgili guzel bi videosu var
İşte böyle birşey şimdi bir üyemiz paylaştı merhaba Bu resmi. Tam dediğim gibi.Her zaman diyorum sarı kafalı yeşil kanatları gri olursa çok iyi olur.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yalnız bunlar klasik yeşil değiller, rainbow üretimi için zamanında yavru olarak aldığım kuşlar. Ortadaki dişimizide bir arkadaşıma verdim. Ben genellikle erkek olarak bildiğimiz klasik yeşil kullanmayı seviyorum ve herkesede tavsiye ediyorum. Gerçekten kaliteli klasik yeşil kuş kullandığımız zaman hem yavrular boyut olarak iri hemde daha sağlıklı oluyor. Klasik yeşil ve gri kuşları kullanmak her zaman avantajdır. Ayhan Otçuoğlu hocamızında bu konuda bir videosu var youtubedeİşte böyle birşey şimdi bir üyemiz paylaştı merhaba Bu resmi. Tam dediğim gibi.![]()
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi