M Mustafa URE Guest 30 Haz 2013 #1 Eşleşmelerini hızlandırır dediler aldım ama nekadar koyucam yemlerine bilemedim ?
M Mehmet ŞEKER Guest 30 Haz 2013 #4 geri al. çünkü nijer hem kuşu yağlandırır. hemde yaz aylarında kuşu yakar
M Mustafa URE Guest 30 Haz 2013 #5 erkek ayrı dişi ayrı takılıyo kafesin demirleriyle konuşuyo erkek ofof çözüm lazım
Ezel ALBAYRAK Emektar Üye Katılım 29 May 2013 Mesajlar 1,161 Tepkime puanı 4 30 Haz 2013 #6 Kuş aylarında sakıncası olmaz aksine sıcak tutar,yaz aylarında yağlanma yapar az kullan.
M Mustafa URE Guest 30 Haz 2013 #8 yemliğin içine yaydım üstüne serpmiştim sanırım bu şekilde çözüm olabilir 2-3gün hiç dökmem ilk sefer böyle olsun
yemliğin içine yaydım üstüne serpmiştim sanırım bu şekilde çözüm olabilir 2-3gün hiç dökmem ilk sefer böyle olsun
M Mehmet ŞEKER Guest 30 Haz 2013 #9 mustafq88' Alıntı: yemliğin içine yaydım üstüne serpmiştim sanırım bu şekilde çözüm olabilir 2-3gün hiç dökmem ilk sefer böyle olsun Genişletmek için tıkla ... kuş onun hepsini yerse oda da sıcaksa bunalır. bence kızıştırmak için havuçlu mama yap.
mustafq88' Alıntı: yemliğin içine yaydım üstüne serpmiştim sanırım bu şekilde çözüm olabilir 2-3gün hiç dökmem ilk sefer böyle olsun Genişletmek için tıkla ... kuş onun hepsini yerse oda da sıcaksa bunalır. bence kızıştırmak için havuçlu mama yap.