İ İbrahim ÇALIŞ Guest 11 Nis 2013 #1 Selamun aleykum ben sultan papağanı almak istiyorum yavru olması lazım gebze civarı bildiğiniz bir üretimhane varsa yerini öğrenebilirmiyim?
Selamun aleykum ben sultan papağanı almak istiyorum yavru olması lazım gebze civarı bildiğiniz bir üretimhane varsa yerini öğrenebilirmiyim?
B Burak BAYRAK Guest 17 Ocak 2014 #2 merhaba arkadaslar körfezdenim bende muhabbet kuşu arıyorum damızlık elinde sağlam kuş olanlar mesaj atabilirmi
merhaba arkadaslar körfezdenim bende muhabbet kuşu arıyorum damızlık elinde sağlam kuş olanlar mesaj atabilirmi
H Hakan YILDIZ Guest 17 Ocak 2014 #3 Kuşçu41' Alıntı: merhaba arkadaslar körfezdenim bende muhabbet kuşu arıyorum damızlık elinde sağlam kuş olanlar mesaj atabilirmi Genişletmek için tıkla ... kendinize özel başlık açmalısınız. Başkasının konusu bu.
Kuşçu41' Alıntı: merhaba arkadaslar körfezdenim bende muhabbet kuşu arıyorum damızlık elinde sağlam kuş olanlar mesaj atabilirmi Genişletmek için tıkla ... kendinize özel başlık açmalısınız. Başkasının konusu bu.