Hüseyin Can
Paylaşımcı Üye
Sahiplendirildi arkadaşlar.Son 3 takımı kendime ayırdım.Bir arkadaşımın üretimhanesinde devam edeceğim.
Son düzenleme:
Maşallah kuşlara.
Hayırlı alışverişler.
Masallah kuslariniza, en son resimde ki griyi cok begendim
masallah ılk kusa bayıldım tosun gıbı ıkı tarafada hayırlı olsun sımdıden
Bakım konusunda dediginiz gibi hüseyin benden iyi. Aynı Yuvanin kardeşini verdim ona. Ondakiler benim kuşları geçtiMaşallah vasıf olarak gerçekten çok iyi kuşlar zaten kuşların kalitesi verilen özen; kafes ve yuvalıklara yapılan masraftan belli. Maddi durumun müsait oldu zamanlara denk gelse kaçırmazdım böyle değerli kuşları . Alan arkadaş zaten masrafını ilk kuluçka da çıkarır. Alana da satana da hayırlı olsun
Hayırlı satışlar. Defalarca söyledim ama karar senin
Kuşlarla ilgilenen arkadaşlar için ağırlıklı kısmı benim yavrularimdan kuşların ve kendi yavrularım için kuşların kanina ve vasfına garanti veririm. Altlarından gelecek yavrular alan kişiyi memnun edecektir.
Iki tarafa da hayırlı olsun
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah vasıf olarak gerçekten çok iyi kuşlar zaten kuşların kalitesi verilen özen; kafes ve yuvalıklara yapılan masraftan belli. Maddi durumun müsait oldu zamanlara denk gelse kaçırmazdım böyle değerli kuşları . Alan arkadaş zaten masrafını ilk kuluçka da çıkarır. Alana da satana da hayırlı olsun
Çok üzüldüm çok emek vermiştin hayırlısı olsun inşaallah. Belki vazgeçersin. Alacak olan kişilerin de pişman olmayacağına eminim