Komşumuzun balkonuna minik bir misafir kondu hasta duruyor acil bakarsanız sevinirim ne yapacağımı bilmiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebubeyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ebubeyza

Meraklı Üye
Erkek 2 yaşında ya var ya yok komşum ben şuanda bakamam hiç kuş bakmadım dedi bizim kuş olunca fazladan kafes vardı ona koyduk uzun süre dışarıda kalmış gibi duruyor çok açtı halsiz değil ama çok kabarıyor biraz uyuyor kalkıp tekrar yemek yiyiyor geldiğinden beri böyle tekrar ediyor yiyor yatıyor sonra tekrar kalkıp yem yiyor hastalık bulaşmasın diye kuşlarımla aynı ortamda tutmuyorum dışkısı siyaha yakın hemen video ve dışkı fotoğrafını atacağım sizce hasta mı birde gagasını tele geçirmiş öyle nefes alıyor gibi ben hemen iyotlu su yapıp verdim sabahtan yumurta haşladım onu verdim salatalık verdim

Elinizde vitamin , probiyotik mevcut mu, kuşlarınızla aynı ortama koymamakla iyi yapmışsınız birkaç hafta ayrı tutmalısınız. Kekik çayı yapabilirsiniz. Videolar açılmadığı için izleyemedim

Beyaz kağıt havlu üzerine 5-6 dışkısını yapsın,resim o şekilde ekleyin.Birde kuşun genel durumunu gösteren 1-1,5 dakika video çekip eklerseniz daha iyi olacaktır(Videoları streamableden yüklediğiniz için en son olan video açılıyor)1 video olsun onda da detaylı görünürse iyi olur.

Gerçekten kusura bakmayın dönemedim galiba yanlış bir şey yedi dışarıda iken vücudundan attı enerjisi yerine geldi şuanda gayet sağlıklı dışkısı düzeldi vitaminlerle destekledim ilginiz için teşekkür ederim

Çok aç kalıp birden fazla yediği için rahatsızlandı büyük ihtimalle. Probitotikle destekleyin onu 👍

Geri