Ferdi NAMLI
Paylaşımcı Üye
01 - Irkı: Çek Spangle
02 - Cinsiyeti: Erkek
04 - Yaşı: 6 Aylık (10 Haziran Doğumlu)
05 - Sağlık Durumu: Sağlıklı
06 - Bilezik No: -
07 - Fiyatı: Askerlik sebebi ile satış iptal edilmiştir.
08 - Geçerlilik Tarihi: -
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Güngören / İstanbul
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslim
11 - İrtibat Telefonu: 0551 442 64 84
12 - Mail Adresi:
Ar
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: 10:00-23:00
14 - Açıklamalar: Kendim için ayırdığım ve özenle baktığım eğitimli kuşu askere gideceğimden dolayı kuşları azaltma adına gerçekten bakabilecek birisine vermek istiyorum. Evde bir birey gibi sevilir oldu. Özellikleri ise ısırma alışkanlığı olmayan, insan hastası olup kafadan omuzdan insandan arındıramıyorsunuz bu delikanlıyı. Kafesin içinde tünekten tüneğe dakikalarca durmadan atlayıp beni al diye çırpınan bir yapısı var. 3-5 Kelimeyi çok net olarak söyleyebiliyor şuan da bunlar;-Erkek,-Şerefs*z,-Şiitt,-Oğlum . Yetişkinliğe tam eriştiği Zaman'da kelime harcını genişletecektir. Parmak şıklatıldığında farklı bir noktadan parmağınıza gelme özelliğine sahip.
Ciddi alacak olanlar iletişime geçerse sevinirim.
Maşallah eksik etmeyin lütfen .
[YOUTUBE]hW1WmxyWhsY[/YOUTUBE]
02 - Cinsiyeti: Erkek
04 - Yaşı: 6 Aylık (10 Haziran Doğumlu)
05 - Sağlık Durumu: Sağlıklı
06 - Bilezik No: -
07 - Fiyatı: Askerlik sebebi ile satış iptal edilmiştir.
08 - Geçerlilik Tarihi: -
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Güngören / İstanbul
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslim
11 - İrtibat Telefonu: 0551 442 64 84
12 - Mail Adresi:
Ar
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: 10:00-23:00
14 - Açıklamalar: Kendim için ayırdığım ve özenle baktığım eğitimli kuşu askere gideceğimden dolayı kuşları azaltma adına gerçekten bakabilecek birisine vermek istiyorum. Evde bir birey gibi sevilir oldu. Özellikleri ise ısırma alışkanlığı olmayan, insan hastası olup kafadan omuzdan insandan arındıramıyorsunuz bu delikanlıyı. Kafesin içinde tünekten tüneğe dakikalarca durmadan atlayıp beni al diye çırpınan bir yapısı var. 3-5 Kelimeyi çok net olarak söyleyebiliyor şuan da bunlar;-Erkek,-Şerefs*z,-Şiitt,-Oğlum . Yetişkinliğe tam eriştiği Zaman'da kelime harcını genişletecektir. Parmak şıklatıldığında farklı bir noktadan parmağınıza gelme özelliğine sahip.
Ciddi alacak olanlar iletişime geçerse sevinirim.
Maşallah eksik etmeyin lütfen .

[YOUTUBE]hW1WmxyWhsY[/YOUTUBE]
Son düzenleme: