Sizin dişinin yanına iyi giderdiAnkara'da olsa iyiymiş![]()
Evet ya, hayırlısı tanışmış oldukSizin dişinin yanına iyi giderdi![]()
Evet her şey de bir hayır vardır. Bende elimdeki çiftleri satıp show jumboya gecmeyi planliyordum. Ancak çiftin biri yumurtları dizince kaldıEvet ya, hayırlısı tanışmış olduk
Ya show jumboda eli yüzü gözükmüyorEvet her şey de bir hayır vardır. Bende elimdeki çiftleri satıp show jumboya gecmeyi planliyordum. Ancak çiftin biri yumurtları dizince kaldı![]()
Ben hobi amaçlı evde beslediğim ve masraflarını da sahiplendirdigim kuslardan karşıladığım için biraz ederi yüksek kuslara gecmek istiyorum. Yem fiyatlari bile almış başını gidiyorYa show jumboda eli yüzü gözükmüyorgözlerini kapatıyor tamamen tüyleri, benim favorim jumbo, Ankara'ya gönderim olmuyor demi, zor olur sanırım canlı kuş
Sorma her şey ateş pahası, ülkenin ekonomisini anlatmaya gerek yok sanırım demiBen hobi amaçlı evde beslediğim ve masraflarını da sahiplendirdigim kuslardan karşıladığım için biraz ederi yüksek kuslara gecmek istiyorum. Yem fiyatlari bile almış başını gidiyor![]()
Maalesef alım gücü yerlerde. Yine de şükür. ÖlmedikSorma her şey ateş pahası, ülkenin ekonomisini anlatmaya gerek yok sanırım demi
Fiyatı ne kadardı hocam, ayağımız alışsınMaalesef alım gücü yerlerde. Yine de şükür. ÖlmedikBence gönderim varsa sizin dişinin yanına bu yavrulardan biri iyi gider.
Yeni yavrular geliyo cok hizli buyuyolar arti gecen bi cocuk aradi soyledikleri beni cok uzdu o nedenle arti benim uretimhanem yok ev oldugu icin fazla kus bakamiyorum zaten kuslarda kizimin iyi yavrular efsane olacaklar fiyat cok iyi ben inanin anne babalarina cok iyi fiyatlara aldim
Maşallah, İstanbul'da olsam iyiymiş ama Ankara'dayım
Büyük resimlerinden atar mısın? Bakayım, birde fiyatını...Metro beykoz subesiyle gorusun ben gerisine yardimci olurum
Ali bey vatsaptan ayrintili bilgi atayim mesaj atarsanız