birde neden cok sessız ve sureklı uyuyor ortalama kac gunluktur hocam?Yaşı bile YÖK, bebek henüz, cinsiyeti kuyruk uzasın, az çok belli olur
Ve
Gazete olmamalı kafeste!!!!!!
Ben havlu kağıt kullanıyorum, günde 2 3 defa değiştiriyorum, ucuz marketlerde 3lü rulonun fiyatı gazeteden ucuz. Hem de sağlıklıtmm tesekkurler hemen kaldracam
Cınsiyet kuyruktanmı belli oluyormuş ? Bu kuş dişi ve evet halen yavru maşallah. Bi hafta sadece yem verin ilk güeri normaldir . Bikaç gün salmayınYaşı bile YÖK, bebek henüz, cinsiyeti kuyruk uzasın, az çok belli olur
Ve
Gazete olmamalı kafeste!!!!!!
Okuduğunuz organa sağlık.Cınsiyet kuyruktanmı belli oluyormuş ? Bu kuş dişi ve evet halen yavru maşallah. Bi hafta sadece yem verin ilk güeri normaldir .
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz kuşu seçmezsiniz, o sizi seçerdişi kuşlar hakkında cok sey soyluyolar konusmuyor falan bu konusabılecek eğıtılebılecek yastamı benım eskı kusum vardı onu atayım
bu kusum 15 kelıme falan bılıyordu 2011 de almıstım cınsıyetını bazıları erkek bazıları kız dıyordu ama cok konusuyordu ona karsı konusurken benı dınlıyordu lakın bu kus bıraz soguk kaldı gerı versemmı dıye dusundum sımdı bu dısı ıse rahat konusablrımı eğitilebilirmi teşekkürlerrr
Benden çay da söyleseydin Fuad.Ve ayrıca hakaretini de bildirdim yöneticilere
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyv hocamKonu sahibi son yorumu yapıp gideceğim konudan.
Kuşlarını sakın bırakma, dişi olsun erkek olsun
Sevgini gördüğünde sana fazlasıyla karşılığını verir
Kuş sabırdır