Evrim BAŞARIR Meraklı Üye 18 Şub 2017 #2 Yanılıyor olabirim net değil resimler ama dişi 2-3 aylık ve yerli gibi duruyor gün ışığında daha net fotolar atarsanız daha net cevaplar gelecektir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanılıyor olabirim net değil resimler ama dişi 2-3 aylık ve yerli gibi duruyor gün ışığında daha net fotolar atarsanız daha net cevaplar gelecektir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evrim BAŞARIR Meraklı Üye 18 Şub 2017 #4 Resim gün ışığında olmadığı için yanıltıcı ama burun delikleri kenarındaki beyazlık fazla gibi geldi bana o yüzden dişi dedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Resim gün ışığında olmadığı için yanıltıcı ama burun delikleri kenarındaki beyazlık fazla gibi geldi bana o yüzden dişi dedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Murat_1 Yeni Üye 18 Şub 2017 #5 Hermes' Alıntı: Resim gün ışığında olmadığı için yanıltıcı ama burun delikleri kenarındaki beyazlık fazla gibi geldi bana o yüzden dişi dedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Haklısınız olabilir.
Hermes' Alıntı: Resim gün ışığında olmadığı için yanıltıcı ama burun delikleri kenarındaki beyazlık fazla gibi geldi bana o yüzden dişi dedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Haklısınız olabilir.
R Riorio Yeni Üye 18 Şub 2017 #6 arkadaşlarr resimde küçük çıkıyor ama baya büyük kuşum jumbomu acaba bileziğide var
R Riorio Yeni Üye 18 Şub 2017 #7 Hermes' Alıntı: Yanılıyor olabirim net değil resimler ama dişi 2-3 aylık ve yerli gibi duruyor gün ışığında daha net fotolar atarsanız daha net cevaplar gelecektir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Resim yükledim bana erkek demişlerdi;(
Hermes' Alıntı: Yanılıyor olabirim net değil resimler ama dişi 2-3 aylık ve yerli gibi duruyor gün ışığında daha net fotolar atarsanız daha net cevaplar gelecektir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Resim yükledim bana erkek demişlerdi;(
Evrim BAŞARIR Meraklı Üye 18 Şub 2017 #9 Evet son resime göre yanılmışım erkek bu kuş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
R Riorio Yeni Üye 18 Şub 2017 #10 Hermes' Alıntı: Evet son resime göre yanılmışım erkek bu kuş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler peki türü hakkında bilgin varmı
Hermes' Alıntı: Evet son resime göre yanılmışım erkek bu kuş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler peki türü hakkında bilgin varmı
slowlyyy Meraklı Üye 18 Şub 2017 #11 Kuş yerli benimde aynısından var ve kuş erkek 3 yada 4 aylık bayada sağlıklı görünüyor..
R Riorio Yeni Üye 19 Şub 2017 #12 slowlyyy' Alıntı: Kuş yerli benimde aynısından var ve kuş erkek 3 yada 4 aylık bayada sağlıklı görünüyor.. Genişletmek için tıkla ... Saol bilgi.verdigin için bayada akıllı bikuş hiç ısırmıyor
slowlyyy' Alıntı: Kuş yerli benimde aynısından var ve kuş erkek 3 yada 4 aylık bayada sağlıklı görünüyor.. Genişletmek için tıkla ... Saol bilgi.verdigin için bayada akıllı bikuş hiç ısırmıyor