ermann Paylaşımcı Üye Katılım 12 Ağu 2013 Mesajlar 437 Tepkime puanı 3 29 Eyl 2013 #1 Yeni gelen nesil işte böyle sizi şaşırtabilir filozof çocuklar. [YOUTUBE]8rvRsysDoWw[/YOUTUBE] Son düzenleme: 29 Eyl 2013
ermann Paylaşımcı Üye Katılım 12 Ağu 2013 Mesajlar 437 Tepkime puanı 3 29 Eyl 2013 #3 birde bu çocuk var hayatın sırrını çözmüş [YOUTUBE]uW74TWVr5w4[/YOUTUBE] Son düzenleme: 29 Eyl 2013
D Duygu Nalbant Guest 29 Eyl 2013 #4 Bir Türk annesi olsa anne yerinde kafaya bir tane geçirir ve yemeğini ye diye haykır mıydı acaba diye düşünüyorum :/
Bir Türk annesi olsa anne yerinde kafaya bir tane geçirir ve yemeğini ye diye haykır mıydı acaba diye düşünüyorum :/
S Sevtap DERİN Guest 29 Eyl 2013 #5 Özellikle ikinci videodaki çocuğun söylediklerini pür dikkat dinledim ve bayıldım. Gerçekten harika beyinler bunlar. Böyle nesil yetiştirmeliyiz.
Özellikle ikinci videodaki çocuğun söylediklerini pür dikkat dinledim ve bayıldım. Gerçekten harika beyinler bunlar. Böyle nesil yetiştirmeliyiz.
S Süleyman Mert DEMİRSOY Guest 29 Eyl 2013 #6 Sevtap DERİN' Alıntı: Özellikle ikinci videodaki çocuğun söylediklerini pür dikkat dinledim ve bayıldım. Gerçekten harika beyinler bunlar. Böyle nesil yetiştirmeliyiz. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum......
Sevtap DERİN' Alıntı: Özellikle ikinci videodaki çocuğun söylediklerini pür dikkat dinledim ve bayıldım. Gerçekten harika beyinler bunlar. Böyle nesil yetiştirmeliyiz. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum......