Kursak mantarı fungi stop arıyorum

sevulsu

Meraklı Üye
Merhaba,
Kursak mantarı kuşum 3 aydır iyileşmesi 31 gramdan 35 grama çıktı ama sahada eski kilosuna dönemedi. Tedavi olarak vet.mikostatin 3 hafta söyledi ama ben 7 gün zolax verdim pek iyileşme olmadı mikostatin ile aynı erken maddeye sahip fungi stop arıyorum yardımcı olacak kimse var mıdır?

Mantar olsaydı mantar ilacı sonrası genellikle iyileşme olur zaten. İyileşme olmuyor ise hastalık kursak mantarı olmayabilir. Megabakteri olabilir. O yüzden yine tedavi işe yaramıyorsa muadil ilacı alıp kullanmak anlamsız olur. İsterseniz tahlil yaptırın dışkısına baktırın boğaz kültürü falan. Ona göre ilaç kullanın.Biz 14 gün öneriyoruz 14 güne kalmadan bile olumlu gelişmeleri görüyoruz.
Ayrıca fungi stop ilaç değildir,böyle ürünler yerine tıbbi ürünler almanız gerekir.

Bizden yardım almak istiyorsanız buraya görüntü paylaşmanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Paylaşımlarınızda sadece yazı var görüntü görmedim.

Kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını paylaşın.

Foto için hızlı resim com
Video için streamable.com veya youtube kullanabilirsiniz

Merhaba,
Kursak mantarı kuşum 3 aydır iyileşmesi 31 gramdan 35 grama çıktı ama sahada eski kilosuna dönemedi. Tedavi olarak vet.mikostatin 3 hafta söyledi ama ben 7 gün zolax verdim pek iyileşme olmadı mikostatin ile aynı erken maddeye sahip fungi stop arıyorum yardımcı olacak kimse var mıdır?
Kuşta başka bir sıkıntı var belliki. Kafanıza göre hastalık belirleyip ilaçtan ilaca atlatmaktansa video, dışkı resmi ve kuşun öyküsünü detaylı yazın çözmeye çalışalım.

Kuşta başka bir sıkıntı var belliki. Kafanıza göre hastalık belirleyip ilaçtan ilaca atlatmaktansa video, dışkı resmi ve kuşun öyküsünü detaylı yazın çözmeye çalışalım.
beyfendi kafama göre hastalık belirlemedim veteriner dışkı ve elle muayene sonucunda kursak mantarı teşhisi koydu ben sadece internette yazılanlara istinaden vet.in kullanmamı söylediği mikostatin yerine zolax verdim.

Mantar olsaydı mantar ilacı sonrası genellikle iyileşme olur zaten. İyileşme olmuyor ise hastalık kursak mantarı olmayabilir. Megabakteri olabilir. O yüzden yine tedavi işe yaramıyorsa muadil ilacı alıp kullanmak anlamsız olur. İsterseniz tahlil yaptırın dışkısına baktırın boğaz kültürü falan. Ona göre ilaç kullanın.Biz 14 gün öneriyoruz 14 güne kalmadan bile olumlu gelişmeleri görüyoruz.
Ayrıca fungi stop ilaç değildir,böyle ürünler yerine tıbbi ürünler almanız gerekir.

Bizden yardım almak istiyorsanız buraya görüntü paylaşmanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Paylaşımlarınızda sadece yazı var görüntü görmedim.

Kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını paylaşın.

Foto için hızlı resim com
Video için streamable.com veya youtube kullanabilirsiniz
Biz 14 gün öneriyoruz 14 güne kalmadan bile olumlu gelişmeleri görüyoruz. derken mikostatinimi kast ettiniz acaba? dışkı ve video en kısa amanda paylaşacağım.

genelde gün içinde uyuklama halinde yem yemeye isteksiz akşam saatlerinde genelde 7den sonra bir saat yemliğe gidiyor ve kırdığı yemlerin çoğunu ağzından geri bırakıyor yutmadan yani.

genelde gün içinde uyuklama halinde yem yemeye isteksiz akşam saatlerinde genelde 7den sonra bir saat yemliğe gidiyor ve kırdığı yemlerin çoğunu ağzından geri bırakıyor yutmadan yani.
Yemiyorsa müdahale gerekli,bilen birileri kursaktan besleme yapmalı. Petşoptan yavru besleme maması alın versele laga a21 nutribird olabilir.

Kuşta kursak mantarı belirtileri var mı?
Öğürme
Kusma
İshal veya kabızlık
Dışkıda ağızda kötü koku
Salyalı kusma
Ağız veya damak kısmında lezyonlar
Gaga kenarında lezyonlar
Kursakta şişlik
Uçamama
Sürekli uyumak kabarma

Merhaba,
Kafama göre yapmıyorum demişsiniz ama. Veteriner 21 gün mantar ilacı önermiş siz 7 gün kullanmışsınız. Kimin kafasına göre 7 gün kullandınız ? Bakın böyle davranınca işi arap saçına döndürüyorsunuz sonra da kuşuma 7 gün zolax verdim düzelmiş gibi oldu ama hala düzelmedi. Eee düzelmez tabi. Mantar tedavisi 7 günde kesilmez. Ve şimdi sizin kuş zolax ve triflucana da direnç geliştirdi. Buyrun burdan yakın...
Neyse kızmam fayda getirmez. Siz eczaneden mikostatin alın ve 50 ml suya 6 damla katarak en az 14 gün tedavi uygulayın. Umarım bacteriel bir hastalığa da yol açmamıştır mantar. Uzun süredir kuşta mantar varmış çünkü. Her ihtimale karşı elinizde antibiyotik de bulunsun gerekirse başlarız.

Geri