ben sana ne yazayım? oyuncak mı oynuyoruz burada?
bir sıkıntıdan bahsediyorsun "avidivare'" kullandım diyorsun avidivare nedir? etken maddesi nedir? bunları biliyor musun? bu kadar detaylı sormadım dedim ki neden "avidivare'i verdin?" Üretici bir arkadaş dedi, veteriner de tastikledi diyorsun.
kuruma hastalıgı olan bir kusa hangi tedavilerin yapilacagi belli "Amfoterisin B" etken maddesi kullanacaksın. Etken maddesini bilmedigin bir vitamini ya da antibiyotiği megabakteri hastaliginda kullanamazsın. içeriğini bilmeyip, üretici verdi ,veteriner tastikledi diyorsan; megabakteri hastaliginda yapilacak işleri önce veterinerden öğreneceksin. nereden biliyorsun verdiğin ilaç içeriğinin antibiyotik olmadığını? ya da etken maddesinin magebakteri tedavisinde daha da kötü hale getirebileceğini? misal antibiyotik bunun için en önemli öncelik. kuruma hastaligi olan bir kusa antibiyotik verilemez, hatta tedavi öncesi içeriği ve etken maddesi ne olduğuna emin olmadığın hiçbir ilaç verilmez. kafanıza göre hayvanlara üretici dedi, veteriner dedi diyerek ilaç verilemez. yok veriyorum dersen bunun için önce veteriner ya da üretici arkadaşlarına danışacaksın. Bunun vebali onların boynuna.
buraya gelip dalga mı geçiyorsun demeyeceksin. ortada bir sıkıntı var ve benim derdim hayvanın canı. seninle uğraşacak ne derdim olsun? sen kimsin ki umursayayım? ortada hayvan can cekisiyor.
böyle edepsiz ve kötü tavırlar ile daha çok "beni bulur" dersiniz.
her şey üzerinize geliyorsa belki siz ters gidiyorsunuzdur.