G
gelsene33
Guest
Arkadaslar bu aylarda kus alinmaz diyorlar saglam bi arkadasimzdandami almamak gerekiyor sorunun cevabini merak ediyorum neden bu mevsimde alinmaz?
Üretim zamanı olduğu için istisnai durumlar hariç kimse elindeki iyi kuşu satmaz.Arkadaslar bu aylarda kus alinmaz diyorlar saglam bi arkadasimzdandami almamak gerekiyor sorunun cevabini merak ediyorum neden bu mevsimde alinmaz?
Her mevsim kuş alınabilir ancak şöyle bir durum vardır üreticiler için yazın üretim yapmak zordur havaların ısınmasıyla hastalıklar çıkacaktır,uygun havalandırma ,temizlik yapılmazsa hastalık baş gösterecektir
yazın mamalar daha çabuk bozulacak sular daha çabuk kokacaktır bu yüzden aslında tamamen ticari düşünmeyen hiç bir üretici kuşlarını yazın üretmez dinlendirir tabi mümkünse
oyüzden bu şartları sağlamadan sadece ticari kaygıyla üretim yapanların sağlıksız kuşları piyasada olur çok nadirde olsa bu temizlik ve havalandırma vb. dikkat edenlerin kuşları ise pek vitrinlerde olmaz
Arkadaslar bu aylarda kus alinmaz diyorlar saglam bi arkadasimzdandami almamak gerekiyor sorunun cevabini merak ediyorum neden bu mevsimde alinmaz?