Kuş çok durgun hep uyuyor dışkısı koyu renk

semhmet

Yeni Üye
Muhabbet kuşu çok durgun hep uyuyor.diski koyu renk.hep uyuyor az yem yiyiyor erkek kuş.

Çok hızlı şekilde eczaneden bactrim ( reçete istenir ) veya veterinerden enroflaksasin alıp tedavi başlamak gerek. Ayrıca eczaneden denflor ( kırmızı kutu ) da alın.

Abi elimde doksimisir ve vitamin var.bi kusumda hasta.dun veteriner vermişti olurmu.bu kuş dün akşam geldi bana yem yeninyemeye başladı.su içmiyor sanirim

Abi elimde doksimisir ve vitamin var.bi kusumda hasta.dun veteriner vermişti olurmu.bu kuş dün akşam geldi bana yem yeninyemeye başladı.su içmiyor sanirim
Bunları yeni mi söylüyorsunuz ?? Bizden müneccimlik yapmamızı mı bekliyorsunuz anlamış değilim. Bir videosunu gönderin.

Bunları yeni mi söylüyorsunuz ?? Bizden müneccimlik yapmamızı mı bekliyorsunuz anlamış değilim. Bir videosunu gönderin.
Kusura bakmayın bende evdeki kuşum için gitmiştim dün.aksamina da bu kuş geldi.durumunu bugün farkettim bende dun aksam geldiğinde bilmiyordum.anlayincada hemen buraya yükledim.video nasıl yukleniyordu ben pek anlamıyorum.kus diar su ya koydum.yem yiyiyor ama diski durumu halsiz bırakdi.zemin de ve sıcak odada ayrı kafeste ayrı odada tutuyorum.yani bende bugün farkettim durumunu daha birgün oldu geleli oyzuden.

İşte işin sıkıntı yanı yeni geldiğinden de olabilir hasta olduğundan da. Bunu hızlıca anlamamız laızm. Siz yerini değiştirdikçe süreç tekrarlıyor. Streamable.com dan video yükleyin ve probiyotik desteği verin.

Geri