Kuş hasta mı ?

kadriye balta

Meraklı Üye
Kuş 2 gündür halsizmiş kusma ve ishal var. Resim ve video paylaşacagım. Ayakları sogukmuş. Başka birinin kuşu ben onun adına paylasıyorum.

Kullanılan takviyeler var mı? Varsa yazınız ne düzende ne sıklıkla hangi takviye hangi marka.. kuşun beslenme programı nedir ve kuş kaç gram ağırlığında? Başka belirti var mı öğürme kusma ağızda dışkıda koku falan?

Kullanılan takviyeler var mı? Varsa yazınız ne düzende ne sıklıkla hangi takviye hangi marka.. kuşun beslenme programı nedir ve kuş kaç gram ağırlığında? Başka belirti var mı öğürme kusma ağızda dışkıda koku falan?

Sadece b vitamini veriliyor 2 gündür cok az yem yiyormus 2 ay once ben tartmistim 47gr dı suan bilmiyorum. Kustugunu belirtiler koku yok.

Sadece b vitamini veriliyor 2 gündür cok az yem yiyormus 2 ay once ben tartmistim 47gr dı suan bilmiyorum. Kustugunu belirtiler koku yok.
Kuş şişman. 7 gram falan vermeli.
Sadece b vitamini de olmaz. Probiyotik ve multivitamin de almaları gerekir.
Ayrıca karaciğer koruma takviyesi alınmalı.
Kafes tabanına temiz beyaz peçete sersinler, kuş üzerine 6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın flaşsız çekim. Toplu dışkılara da bakmak gerek.

Kuş şişman. 7 gram falan vermeli.
Sadece b vitamini de olmaz. Probiyotik ve multivitamin de almaları gerekir.
Ayrıca karaciğer koruma takviyesi alınmalı.
Kafes tabanına temiz beyaz peçete sersinler, kuş üzerine 6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın flaşsız çekim. Toplu dışkılara da bakmak gerek.

Dışkı normal değil. Karaciğer koruma takviyesi alsınlar. Bütçe varsa Powermax Powerchol alsınlar. Eğer yok ise Röhnfried Sedochol alınabilir.

Probiyotik verdim ben rohfried du sanirim markasi sahin abiydi sanirim bu siteden önermislerdi ondan vardi bugün suyuna kattım. Önerdiginizi de söylerim alirlarsa tesekkur ederim

Kuşa Tetramezhatine bulamazlarsa sulphamezathine başlasınlar ve hızlı davransınlar. @BeautiBird hacomın dediği takviyelerine de başlasınlar.

Önerdiğim iki ilaç da insan ilacı değil veterinerde olur eczanede olmaz. Cocsidioz ve salmonella için bir ilaç istesin veterinerden hangi ilacı bulursa artık..

Geri