Merhaba tekrardan yardiminiza ihtiyacim var .Bir tane kuşum ( yeşil olan) önceki günler gayet iyiydi . Şuanda da fiziksel durumu iyi , neseşi yerinde. Fakat ishal oldu ben de nolur nolmaz probiyotik verdim sonra dışkısının koktuğunu fark ettim . Fazla keskin bir koku yoktu , yakından koklayınca koktuğunu anlatabildim. Sonra ağzına baktım , günün erken saatlerinde ağzı daha çok kokuyordu fakat şuan o kadar kokmuyor ya da ben kokuyu alamadım . İki kuşumda aynı kafesteydi hemen ayırdım onları. Diğer kuşumun( mavi olan) da fiziksel hali iyiydi onun ağzı veya dışkısı kokmuyor. Ama o da ishal oldu . Bu arada bugün ikiside banyo yaptı onun da etkisi var mıdır? ( Daha önceden yaklaşık 20 gün önce yeşil kuşum hasta olmuştu belki hatırlarsınız. Bactrim ve triflucan vermiştim ; öğürüyordu , gagası kaşınıyordu ve ayakları kısa süreliğine felç olmuştu. Salmonella mantarı demiştiniz. Acaba onun etkisi mi devam ediyor)
Yeşil olan:
Mavi olan:
Normalde mavi olanın dişkisinda yem yok şuanda yemleri etrafa saçıyor o yuzden yem oldu
Yeşil olan:
Mavi olan:
Normalde mavi olanın dişkisinda yem yok şuanda yemleri etrafa saçıyor o yuzden yem oldu
Son düzenleme: