R Rahman kocaguzel Guest 19 Şub 2014 #1 Arkadaslar kuslarimin yasi ve cinsi hakkinda bilgi verebilirmisiniz...
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 19 Şub 2014 #2 Maşallah güzel kuşlarınız. Ben griyi çok sevdim.
E ENES BASKIN Guest 21 Şub 2014 #3 Fotoğraflar net değil . Daha yakın çekim yaparsanız yardımcı olabilirim.
CEM CANER Onursal Üye Katılım 3 Eki 2013 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 13 21 Şub 2014 #4 kuşların hepsi yerli kardeşim ama tektek şuşu diye saymak ugrastırıcı olacaktır her kuşun burun kısmını cekin
kuşların hepsi yerli kardeşim ama tektek şuşu diye saymak ugrastırıcı olacaktır her kuşun burun kısmını cekin
İ İbrahim AKSU Paylaşımcı Üye Katılım 13 Kas 2013 Mesajlar 567 Tepkime puanı 1 21 Şub 2014 #5 Görebildiğim kadarıyla söylüyorum beyaz kafa geri tarafıda beyaz karışımlı olan erkeğe benziyor Maşallah çok güzeller
Görebildiğim kadarıyla söylüyorum beyaz kafa geri tarafıda beyaz karışımlı olan erkeğe benziyor Maşallah çok güzeller
D Duygu Nalbant Guest 22 Şub 2014 #7 Maşallah çok güzeller fakat sanırım kafeslerinde ballı çubuk var benimki de çok sevmesine rağmen kafese koymuyorum sağlıklı olmadıklarını duymuştum .
Maşallah çok güzeller fakat sanırım kafeslerinde ballı çubuk var benimki de çok sevmesine rağmen kafese koymuyorum sağlıklı olmadıklarını duymuştum .