O Onur TÜFEKCİ Guest 14 Ağu 2013 #1 Merhaba arkadaşlar, Kuşların yaşı konusunda yardımlarınızı rica ederim. Birde dşişi de yumurta mı var acaba biraz yamulma var sanki ?
Merhaba arkadaşlar, Kuşların yaşı konusunda yardımlarınızı rica ederim. Birde dşişi de yumurta mı var acaba biraz yamulma var sanki ?
Murat KARAYILAN Onursal Üye Katılım 30 Mar 2013 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 9 14 Ağu 2013 #2 1 yaşını geçkinler sanki.eğer yumurta varsa kanatları açığa doğru sarkar ve popo kısmı şişer.
O Onur TÜFEKCİ Guest 14 Ağu 2013 #3 Kanatları sağa sola doğru aşağı doğru sarkmış durumda popo da hafif şişlik var gibi dediğiniz gibi
Murat KARAYILAN Onursal Üye Katılım 30 Mar 2013 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 9 14 Ağu 2013 #4 onur72' Alıntı: Kanatları sağa sola doğru aşağı doğru sarkmış durumda popo da hafif şişlik var gibi dediğiniz gibi Genişletmek için tıkla ... üst tarafdan bakmayın alt tarafdan bakın popo kısmına o zaman daha iyi anlaşılır.
onur72' Alıntı: Kanatları sağa sola doğru aşağı doğru sarkmış durumda popo da hafif şişlik var gibi dediğiniz gibi Genişletmek için tıkla ... üst tarafdan bakmayın alt tarafdan bakın popo kısmına o zaman daha iyi anlaşılır.
A ArTemiS Guest 14 Ağu 2013 #5 Erkek 6-8 aylık ama dişinin yakından fotoğrafları net değil.. Tam kafasını yakından çekerseniz iyi olur..
Erkek 6-8 aylık ama dişinin yakından fotoğrafları net değil.. Tam kafasını yakından çekerseniz iyi olur..
A ArTemiS Guest 14 Ağu 2013 #7 Dişi küçük 4 aylık civarı.. Gerçi gözleri görünmüyor ama alnını gördüğüm kadarıyla küçük daha üreme için..
Dişi küçük 4 aylık civarı.. Gerçi gözleri görünmüyor ama alnını gördüğüm kadarıyla küçük daha üreme için..
O Onur TÜFEKCİ Guest 14 Ağu 2013 #8 Gözleri siyah. Birde takım diye verdi bunu bana Ne insanlar var ya Bilmiyoruz diye insanlar neler yapıyor.
Gözleri siyah. Birde takım diye verdi bunu bana Ne insanlar var ya Bilmiyoruz diye insanlar neler yapıyor.
A ArTemiS Guest 14 Ağu 2013 #9 Gözleri tam siyah ya da koyu gri iris varsa dediğim gibidir. Üretim için 3 ay bekleyin derim..