Kuşum ağzı ile garip hareketler yapıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebubeyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tedavi 10 gün veya daha fazla sürecek.

Yani bu ilaç da etki eder mi

Fungostatin de mantar ilacıdır. Kuşunuzda candida varsa bu ilaç fayda eder.
Bu arada kafes ve ekipmanları (suluk,yemlik,oyuncak vs) geniş spektrumlu dezenfektan ile dezenfekte ediniz geri bulaş olmaması tekrarlamaması için. Virkon s,zefiran forte gibi ürünler alabilirsiniz.

Eskiye oranla bir tık daha iyiler sanki. Ağızdaki kokunun azalması tabiiki daha iyidir. İyileşmeye başladığına işaret ediyor.

Kafesten içeriye girdikleri yok sürekli dışarıdalar yani ama uçuramıyoruz biz zorlak hareket ettirmeye çalışıyoruz biraz da cinsinden dolayı olabilir kilolu değil aslında 46gr

Bugün 4. Gün ama ağzıyla yaptığı hareketler geçmedi hatta arttı da diyebilirim bu gün yumurta yedirdim ilaç içerken normal rutinlerimize devam etsem bir sıkıntı olmaz değil mi yemek düzeninden bahsediyorum ağız kokusu neredeyse gitti diyebilirim göğsündeki şişlik bir gidiyor bir geri geliyor bugün diğer günlere nazaran daha keyifliydi hatta şöyle söyleyeyim neredeyse 1 aydır kafasını tüylerinin arkasına alıp hiç uyumadı bugün uzun zaman sonra ilk defa öyle uyudu

Yumurta 2-3 gün vermeyin. Yumurta su içerdiği için su içmez dolayısıyla ilaç içmemiş olur. Mantar hala midesini bulandırıyor ondan gaga hareketi devam ediyor.

Biliyorum çok fazla şey soruyorum kusura bakmayın hem endişe hem merak böyle oluyor konuya gelirsek tuvaletini yaparken zorlandığına dair ses çıkarıyor neden acaba

Biliyorum çok fazla şey soruyorum kusura bakmayın hem endişe hem merak böyle oluyor konuya gelirsek tuvaletini yaparken zorlandığına dair ses çıkarıyor neden acaba
Kabızlıktan da olabilir. Bağırsak sorunundan da olabilir. Birçok ihtimal var sonuçta. Karışık yem dışında neler yiyor ?

Meyve ve daldarı birde yumurta ara da bir tohum veriyorum ama bugün böyleydi önceden böyle bir şey başıma gelmedi dedim acaba ilaçtan dolayı olabilir mi

Dal darı oranını azaltın hatta bitirene kadar verin ve bir daha almayın. Tohum arada verilmez diğerleri arada verilmelidir. Ana öğünü tohum olmalı.

Geri