Kuşum Bağırıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YK94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YK94

Emektar Üye
Merhabalar, dişi bir muhabbet kuşum var . Son günlerde evden çıkmak istiyormuş gibi camlara gidiyor ve bağırıyor. Ayrıca cere rengi kahverengi oldu. Birkaç yerde eş istediğini söyeleyn yazılar okudum. Eş almayı düşünüyorum. İstediği şey eş almammı yoksa başka bir şey mi emin olmadım. Cevaplarsanız sevinirim.

Merhabalar, dişi bir muhabbet kuşum var . Son günlerde evden çıkmak istiyormuş gibi camlara gidiyor ve bağırıyor. Ayrıca cere rengi kahverengi oldu. Birkaç yerde eş istediğini söyeleyn yazılar okudum. Eş almayı düşünüyorum. İstediği şey eş almammı yoksa başka bir şey mi emin olmadım. Cevaplarsanız sevinirim.
Cere rengi kahverengi olduysa evet kızışmış. Bu dönemlerde eskiye nazaran biraz hırçın olabiliyorlar.

Almazsanız yalnızlıktan ölebilir, üzülebilir gibi yazılar okuduğum için sordum. Bende istiyorum tatmasını fakat kuşların bazen yumurta sıkışması yaşayabildiğini gördüm. Bu yüzden biraz endişeliyim.
Evet okuduğunuz yazılar doğru. Her kuşta yaşanmıyor o sorunlar, kötüyü düşünmeyin o yüzden.

Eş alımlarında genelde kuşun salmaya bırakılıp eşini seçmesi tavsiye ediliyor.Bende sizin gibi endişeliyim benim Haydar erkek ama yinede eş alsam sıkıntıları olur mu doğan kuşlara bakabilirmiyim düşünceleri endişe veriyor.Sizde ani karar vermeyin gerçekten büyük sorumluluk.

Eş alımlarında genelde kuşun salmaya bırakılıp eşini seçmesi tavsiye ediliyor.Bende sizin gibi endişeliyim benim Haydar erkek ama yinede eş alsam sıkıntıları olur mu doğan kuşlara bakabilirmiyim düşünceleri endişe veriyor.Sizde ani karar vermeyin gerçekten büyük sorumluluk.
Bakabilecek maddi durumum var fakat beslenme, sıcak tutma gibi konularda yavrular için endişeliyim. Ancak kuşumun anne olmadan ölmesi yerine sorumluluk almayı tercih edeceğim galiba.

Kalamar kemiği falan da tedarik edin eş alıcaksanız yumurta sıkışmasını önleye bilirsiniz

Gerekli takviyeler de bulundurmanız da fayda var çünkü yumurta ve yavrular doğduktan sonra kuşlar bayağı bir yıpranıyor ve zayıflıyor

Geri