Kuşum bi anda kusmaya başladı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan canerennn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canerennn

Yeni Üye
hiçbir şryi yoktu ama şimdi uyandığımda kusmaya başladı ağzından yem fırlatıyo lütfen yardım edin

Kağıt havlu üzerine dışkısını yapsın(4-5 tane) onuda ekleyin lütfen.

İlk defa yapmışsa hemen telaş yapmaya gerek yok ama takipte kalmak önemli. Dışkı paylaşın, ağzını koklayın, boğazında veya damağında leke var mı bir bakın.

Beyaz peçete üzerine yaptığı dışkıyı paylaşın. Tahtayı yemez kemirmiştir sadece. Ağzında kötü koku damağında boğazında beyaz leke var mı kontrol edin.

abi peçeteyi yarın yapıcam şu an uyuduğu için rahatsız etmiyorum ama koku veya leke yok bakmıştım

abi inatla koyduğum peçeteyi alıp atıyor veya yiyor üzerine dışkılamıyor ama dışkısı katı sıvı değil yuvarlak yeşil ortasında beyazlık var normal mi

Anlattığına göre normal. Kusma devam ediyor mu ne sıklıkta kusuyor ?

Abi kusma sadece tek sefer oldu o da başlığı açtığım zaman şimdilik gözlemlediğim kadarıyla yok sadece aldığımızdan beri kuş kuru şekilde kendini kaşıdıktan sonra kabardıktan sonra veya su içtikten sonra 1 kez hapşırıyor aldığımız yer daha küçük 8-9 aylık ilk tüy dökümünde burun delikleri çok hassas dedi bugün ilk kez üç dört defa art arda hapşırdı endişe etmeli miyim bu durumda

Anlattığın kadarıyla ciddi bir problem yok gibi. Ara ara gelişmeleri yazarsınız.

Kuş kilolu geldi gözüme zayıflaması lazım. Ayrıca sindirim sorunu yaşıyor gibi. Eğer kusmaya dönerse yazın.

Salyalı kusma var mı? Kuş kaç gr ağırlığında? Ağzında kötü koku var mı? Güncel dışkıları paylaşın.

Kuş kilolu geldi gözüme zayıflaması lazım. Ayrıca sindirim sorunu yaşıyor gibi. Eğer kusmaya dönerse yazın.
abi gece o yatarken öyle ya tamamen çöküyo normalde pek kilolu değil sindirim sorunu için kumu bitmişti 2-3 haftadır onu aldım bir de sindirim için vitamin gibi bir damla verdiler onun dışında yapmam gereken bi şey var mı https://hizliresim.com/6ykzz7n

Salyalı kusma var mı? Kuş kaç gr ağırlığında? Ağzında kötü koku var mı? Güncel dışkıları paylaşın.
salyalı kusma yok kokuda geçende ağzından yem fırlatmıştı kusarken geçmişti 2-3 gğndür sakşndi şimdi gece tekrar yapmaya başlayınca endişelendim

Geri