Kuşum fenalık geçirdi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seula192
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seula192

Yeni Üye
Merhabalar, 8 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var. Bugün otururken bir anda kafeste çırpınıp yere düştü. Ne oldu diye baktım, içeride kanatlarını değişik bir şekilde açmış duruyordu. Bir şeyden mi korku acaba diye çıkarayım dedim, bir anda panikle uçup pencere sinekliğine çarpıp durdu. Çok değişikti, gözleri kapalıydı, ayaklarının üstünde duramıyordu. Kanatlarına sahip çıkamadı, titredi bayağı. Biraz su verdim çay kaşığı ile taşıma çantasına koydum. 1 saat sonra anca kendime geldi ama ne olduğunu anlayamadım. Veteriner çok uzakta bu halde yolculuk stresini kaldıramaz yarın anca götürebilirim. Neden olmuş olabilir

Sinek böcek değmiş olabilir veya görmüş,korkmuş olabilir. Kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını görelim.

Video için streameble com ya da youtubeyi kullanabilirsiniz.

Merhaba kuşum şu anda gayet iyi eski neşesinde ama korku değildi sanki, böcek olduğunu da sanmıyorum. Ayakları tutmuyordu, gözleri kapanmıştı, kanatları falan da öyle salınık salınık duruyordu, öldü sandım bir ara. Attığım resim de söylediğim belirtiler geçtikten sonra çekildi, o sırada fotoğraf, video çekmek aklıma gelmedi telaştan. Felçli gibiydi
Sinek böcek değmiş olabilir veya görmüş,korkmuş olabilir. Kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını görelim.

Video için streameble com ya da youtubeyi kullanabilirsiniz.

Nasıl beslendiğini yazın ve dışkı paylaşın. Basit bir korkma durumu değil bana göre. Hastalıktan olabilir ( özellikle yaş itibariyle nörolojik ) salmonella olabilir ( düşük ihtimal )
Beslenme yetersizliği olabilir. Siz detay yazın, değerlendirelim.

Geri