Kuşum halsiz ve uyuyor

Hafis

Yeni Üye
Merhaba iyi akşamlar.kuşum yaklaşik 1 hafta önce hiçbirsey yokjen aniden halsizleşti ve surekli uyumaya başladı.mamayla besledim şu zamana kadar.Arada bir uyanip yem yiyordu fakat bu gün sabah iki lokma mama yedi uyudu ve uyanmiyor.seslenince bi bakip yine uyuyor.saatlerdir aç nefesinde problem yok kakası çok kötü değil.vitamin sürekli kullaniyorum probiyotikte.yaklaşik 3 yaşinda ne olur yardim edin

Hızlıca antibiyotik başlanması lazım. Evde insanlar için olanlar da dahil antibiyotik var mı?

Madem bir hafta önce başladı şimdiye kadar neden yazmadınız ki

Haklısiniz ama bir veteriner tanıdikla irtibattaydım şu zamana kadar söyledikleri işe yaramadığı için buraya yazdım.flaglye başlamamı söyledi ama 2 kez içti iki günde.sade su verince içiyor bir daha içiremedim.emin de olamadığım için zorlamadım

Son düzenleme:
Akşamları uyanıp biraz yemeye çalışıyor. Seslenince tepki veriyor şu an.

Son düzenleme:
Sef antibiyotikten şimdi ağzına bir damla damlatın yarın sabah bir damla daha. Sabah akşam devam edin 7 gün. Yada çok az mamaya kayıp yedirebilirsiniz hangisi kolay olacaksa ama 1 damla mutlaka içsin. Saat 24 te de bir damla flagyle sabah sef den 3 saat sonra yine flagyle.

Sef antibiyotikten şimdi ağzına bir damla damlatın yarın sabah bir damla daha. Sabah akşam devam edin 7 gün. Yada çok az mamaya kayıp yedirebilirsiniz hangisi kolay olacaksa ama 1 damla mutlaka içsin. Saat 24 te de bir damla flagyle sabah sef den 3 saat sonra yine flagyle.
Anladım tamam teşekkür ederim cok teşekkür ederim gerçekten iyi ki varsinız.yapicam inşallah iyleşir yarabbim.

Dediğıniz gibi tedaviye başladım ,mama yemeyi reddettiği için şırıngayla veriyorum.çok stres olmaz değil mi elime almamdan.ne zaman etki gösterir acaba.bir de prebiyotiği ne zaman vermem gerekir tedaviden sonra mı? teşekkürler

Geri