çıtır04
Yeni Üye
Merhabalar başka bir sebepten yazmak isterdim ama 4.5 yaşındaki kuşum 5-6 gündür hasta.Yılbaşında kusmuş salyalı bir şekilde ve ishalmiş.(44 gr dan 36 ya düşmüştü) Eve dönünce onu veterinere götürdük.Kursak mantarı olduğu söylevdi ve toz ilaçla sirkeli besin takviyesi verdi.6 ocak gibi toz ilacın içinde böcekler gördüm bayat bir ilaçtı sanırım o yüzden vermeyi kestik.Başka bir veteriner mantar olmadığını diğer veterinerin neye göre mantar dediğini ve enfeksiyon olduğunu(kuruma hastalığı) söyleyip baytril isimli bir ilaç verdi bugün.(7 ocak)
Baytril jel formunda suya 1 damla karıştırıp şırıngayla ağzına damlattık şuan kuşum kusuyor ve çok korkuyorum ishali de tekrardan başlamış gözüküyor ilk veterinere mi güvenmeliyim ikinicisine ni kafam çok karıştı kuşumuz bizim her şeyimiz lütfen yardım edin
(((((((((( hayatımız mahvoldu şuan kuşum 32 GR yardım
Baytril jel formunda suya 1 damla karıştırıp şırıngayla ağzına damlattık şuan kuşum kusuyor ve çok korkuyorum ishali de tekrardan başlamış gözüküyor ilk veterinere mi güvenmeliyim ikinicisine ni kafam çok karıştı kuşumuz bizim her şeyimiz lütfen yardım edin