Kuşum hızlı nefes alıyor

Obezite kaynaklı mı ya da kuruma var mı bilmek lazım
Obezite veya kuruma bu kadar ileri nefes sorunu yapmaz hocam. Şuan kuşa müdahale lazım. Solunum enfeksiyonu ihtimali yüksek tabi iyot eksikliği de olabilir.

Kuşum yaklaşık 1haftadır sanki nefes nefese ymiş gibi nefes alıyor. Kabarık uyuyor ve kafasını yukarı doğru kaldırarak uyuyor. Duruş pozisyonu başını ensesine doğru kaldırıp uyuyor. İki gün falan hiç yemek yemedi, ağizdan besledim şimdi yemek yiyor ama onun dışındaki zamanlarda uyuyor ve kafasını kaldırarak uyuyor
Bu arada bir haftafır nerdeydiniz hocam. Boğularak öldükten sonra yazsaydınız forumca toplu fatiha okurduk.
Kuş azap çekiyor hızlıca iyot veya antibiyotik başlamalısınız. Evde veya komşularda falan insanlar için olan antibiyotik var mı ?

Hocam evde bizler için olan antibiyotikler var. Yarına kadar vakit kaybı olmaması adına ezilip evde olan ilaçlardan versem mi

Bu arada bir haftafır nerdeydiniz hocam. Boğularak öldükten sonra yazsaydınız forumca toplu fatiha okurduk.
Kuş azap çekiyor hızlıca iyot veya antibiyotik başlamalısınız. Evde veya komşularda falan insanlar için olan antibiyotik var mı ?
Nefesi bu şekilde bugün geldi. Eve geldiğinde bu şekilde idi.
Evde molcef
Macron
Augmentin var

Hemen molcef den toplu iğne başı kadar 3-4 damla suya katarak ağzına damlatın. Tablet dimi ?

Tabletse önce iyice toz hale getirip 1 toplu iğne başı kadar ilacı dediğim şekilde içirin. Sabah da aynısını yapın yarın ve öbür gün 6 saatte bir aynı uygulamayı yapın.

Teşekkürler şimdi damlalıkla verdim ama dozu ayarlayamamaktan endişe ediyorum. Suda homojen çözülmedi. Damlalıkta partikül şekilde kalmış biraz.
İlginize teşekkürler

O zaman bir miktar daha hazırlayıp verin. Tam toplu iğne kadar içmiş olmalı bir tık fazla olması sorun değil ama az olmamalı.

Hazıtladığınız miktar az değil bir dahakileri onun yarısı oranında hazırlayın. Tam yem su içmeye başlayana kadar ağızdan vermeye devam edin.

Son durum ne

Geri