Zeusthebird
Yeni Üye
2 saati gecti gozlemiyorum su an gayet iyi cok tesekkur ederim cevaplariniz icinÇok fazla tüketme ihtimali olduğunu sanmıyorum en fazla kısa süreli ishale sebep olabilir.
Şu an nasil umarim iyidir ?Merhabalar benim kuşumda terramiycin olan pamupu ısırdı hemen silmeye çalıştık ağızını su içirdik yemek yedi ve ağızını açık kapatıp duruyor ne yapmalıyım çok endişelenmeye başladım
Ne kremiMuhabbet kuşum gagasına sürülen kremi yedi ne yapmalıyım çok sakin görünüyor
Veterinere götürdük gagasında et benzeri birşey vardı, bir krem yazdılar ve o kremi yediNe kremi
Yeni konu açın ve görüntü paylaşın,kremin adını da yazınBir de karaciğer büyümesi çıktı, ilaçlarını ağzından veriyoruz ama içmek istemiyor geri çıkarmaya çalışıyor zorla veriyoruz
Teşekkür ederim müsait bir zamanda atayımYeni konu açın ve görüntü paylaşın,kremin adını da yazın
Teşekkür ederim deneyeceğim bakıpYoutube den ilaç nasıl içirilir, yutturulur kuş nasıl tutulur ilaç verirken izleyip ona göre uygulayın.
Tamam,kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını da paylaşın.Teşekkür ederim müsait bir zamanda atayım