ezgi001
Yeni Üye
Yok sağolun ben almiyimBence siz laf işitmek istiyorsunuz gece gece![]()
İkisinde kuscudan aldık ve beni şu şekilde yönlendirdiler bana şunu şunu alın dediler ve sitelerinde bu malzemeleri satan bir adama yönlendirdiler ordan temin edebilirsiniz dediler o şekildeSize birileri birşey tavsiye edip sonra tanıdığı birilerine yönlendiriyorsa oradan uzaklaşın derim.Hastalık konusunda suistimaller çok fazla oluyor maalesef.Forum sakini olarak burada tavsiye edilenleri kullanmanızı öneririm.
Kuşlar narin canlılarmış ve hastalıklarını gizleyebiliyorlarmış,buradan öğrendim.
İlk olarak eve yeni gelen kuş 15 gün diğer kuşla temas etmemeliydi ama aynı kafesteler,hasta olmasını istemem ama buradaki diğer forum sakinlerinin paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla diğer kuşta hasta oluyor.Tercih sizin tabiki ama tedavi için geç kalmamanızı tavsiye ederim.
Şuan öteki kuşumda herhangi bir sorun yok çok şükür alalı ikisini 4 5 gün oldu bilmiyorum belki kuşcuya geri veririz hasta olanı sonuçta hasta kuş verdi değiştirebilirizde kaladabilirde inanın bilmiyorumİkisinde kuscudan aldık ve beni şu şekilde yönlendirdiler bana şunu şunu alın dediler ve sitelerinde bu malzemeleri satan bir adama yönlendirdiler ordan temin edebilirsiniz dediler o şekilde
Geri vermeyin çünkü kuşçu tedavisiyle ilgilenmeyecek bu kuş diğerlerine de bulaştıracak vs. Hiç gerek yok. Tedavisi zor değil zaten.Şuan öteki kuşumda herhangi bir sorun yok çok şükür alalı ikisini 4 5 gün oldu bilmiyorum belki kuşcuya geri veririz hasta olanı sonuçta hasta kuş verdi değiştirebilirizde kaladabilirde inanın bilmiyorum
Anladım teşekkür ederimGeri vermeyin çünkü kuşçu tedavisiyle ilgilenmeyecek bu kuş diğerlerine de bulaştıracak vs. Hiç gerek yok. Tedavisi zor değil zaten.
Rica ederim geçmiş olsun.Anladım teşekkür ederim
Tabiki de tercih sizin.Bizim minnoşuda ilk aldığımız zaman ishaldi 3 günde evimizin neşesi oldu ve vermeye kıyamadık.Tabiki kuş hastalıkları konusunda bilgisiz olduğum için ilk olarak kuş aldığımız yere sorduk ne yapabileceğimizi?Suyuna sarımsak koyun v.s.başka başka tavsiyeler.7-8 ay böyle geçti ve benim böyle forumlar olduğundan haberim yoktu.Kuşumuzun en kötü olduğu ve artık ölecek dediğimiz zaman tanıştım forumla.Allah razı olsun Selçuk bey ve @BeautiBird sayesinde toparladık,hayata tutundu ama kuşumuzda kalıcı hasarlar oldu.Kuşu geriye vermeyeceksiniz geç kalmadan tedaviye başlamanızı öneririm.Şuan öteki kuşumda herhangi bir sorun yok çok şükür alalı ikisini 4 5 gün oldu bilmiyorum belki kuşcuya geri veririz hasta olanı sonuçta hasta kuş verdi değiştirebilirizde kaladabilirde inanın bilmiyorum
Kalıcı hasarlar derkenTabiki de tercih sizin.Bizim minnoşuda ilk aldığımız zaman ishaldi 3 günde evimizin neşesi oldu ve vermeye kıyamadık.Tabiki kuş hastalıkları konusunda bilgisiz olduğum için ilk olarak kuş aldığımız yere sorduk ne yapabileceğimizi?Suyuna sarımsak koyun v.s.başka başka tavsiyeler.7-8 ay böyle geçti ve benim böyle forumlar olduğundan haberim yoktu.Kuşumuzun en kötü olduğu ve artık ölecek dediğimiz zaman tanıştım forumla.Allah razı olsun Selçuk bey ve @BeautiBird sayesinde toparladık,hayata tutundu ama kuşumuzda kalıcı hasarlar oldu.Kuşu geriye vermeyeceksiniz geç kalmadan tedaviye başlamanızı öneririm.
Bizim durum biraz daha farklı,hiç kafanızı karıştırmayalım.Şuan sizin minnoşların iyi olmasına odaklanın.Onlar iyileşsin,sonra ben size uzun uzunun yazarım isterseniz.Kalıcı hasarlar derken
Olur tabi teşekkür ederimBizim durum biraz daha farklı,hiç kafanızı karıştırmayalım.Şuan sizin minnoşların iyi olmasına odaklanın.Onlar iyileşsin,sonra ben size uzun uzunun yazarım isterseniz.
Her iki kuşunuz da ilaçlı sudan içsinler. Diğerine de geçmiş olabilir.Peki o ilaçlar diğer kuşuma bir zararı olmaz demi