kuşum kafasını vurdu ve şişti

elfdmrcn

Yeni Üye
merhaba kuşum fransız tüy hastası ve uçamıyor benim hatam yüzünden kötü düştü ve başını vurmuş.başı kızardı morardı ama yürümesi normal şu an uyukluyor yem yedirmeyi denedim ama kursağı dolu olduğu için yemedi,elime geliyor.beyin kanaması geçirme ihtimali var mı ciddi bir şey olabilir mi diye aşırı korkuyorum

fotoğrafı burada

Ciddi bir problem olduğunu veya olacağını sanmıyorum. Zamanla düzelecektir. Ama kusma aşırı halsizleşme falan olursa veterinerin görmesi gerekir.

Kuşun diyetini ve kullandığınız takbiyeleri yazın. Belki ekstra destek önerilerim olabilir. Her takviye, doz ve sıklığını yazın.

Ciddi bir problem olduğunu veya olacağını sanmıyorum. Zamanla düzelecektir. Ama kusma aşırı halsizleşme falan olursa veterinerin görmesi gerekir.

Kuşun diyetini ve kullandığınız takbiyeleri yazın. Belki ekstra destek önerilerim olabilir. Her takviye, doz ve sıklığını yazın.
mutavit kullanıyorduk ama son bi haftadır falan kullanmadım, kaya tuzu veriyorduk veteriner önerisiyle onu da bir süredir vermiyoruz.diyet olarak da özel bir şey yok aspur daldarı ve çeşitli şeylerden yiyor bizle patates meyve sebze yiyor salatamızdan yiyor (salatamız tuzsuz oluyor) elimizde birkaç vitamin daha vardı ama onları veteriner dediği için kullanmayı bırakmıştık.

Dal darı vermeyin. Keten tohumu ve kendir tohumu alın. Her birinden %7 katın yemine. Kışın her birinden %15. Kilo almaya başlarsa azaltın oranlarını. %20 yulaf da katın yemine. %20 de aspur katın.
Prozim plus probiyorik ve powerchol alın. Bütün takviyelerden düzenli kullanın her hafta. Alırsanız dozu vs yazarız.

Dal darı vermeyin. Keten tohumu ve kendir tohumu alın. Her birinden %7 katın yemine. Kışın her birinden %15. Kilo almaya başlarsa azaltın oranlarını. %20 yulaf da katın yemine. %20 de aspur katın.
Prozim plus probiyorik ve powerchol alın. Bütün takviyelerden düzenli kullanın her hafta. Alırsanız dozu vs yazarız.
tamamdır çok teşekkürler

Geri