Tolga Namoğlu Yeni Üye Katılım 22 May 2020 Mesajlar 21 Tepkime puanı 5 28 May 2020 #1 Benim 1 yaşında dişi kuşum var kuşumu kafesten çıkarttım ama içine girmesi için acıkmasını bekledim başka türlü nasıl kafesine nasıl sokabilirim
Benim 1 yaşında dişi kuşum var kuşumu kafesten çıkarttım ama içine girmesi için acıkmasını bekledim başka türlü nasıl kafesine nasıl sokabilirim
ADRIAN Moderatör Yönetici Katılım 15 Nis 2019 Mesajlar 6,778 Tepkime puanı 3,893 28 May 2020 #2 Konu başlıklarını sürekli olarak büyük harflerle yazıyorsunuz. Yeni konu açarken başlığınızın tamamını büyük harflerle yazmamaya özen gösteriniz.
Konu başlıklarını sürekli olarak büyük harflerle yazıyorsunuz. Yeni konu açarken başlığınızın tamamını büyük harflerle yazmamaya özen gösteriniz.
Ü Üye silindi 33476 Guest 28 May 2020 #3 Tolga Namoğlu' Alıntı: Benim 1 yaşında dişi kuşum var kuşumu kafesten çıkarttım ama içine girmesi için acıkmasını bekledim başka türlü nasıl kafesine nasıl sokabilirim Genişletmek için tıkla ... Acıkınca girer kendisi benimki de yemek ve uyku dışında hep dışarıda.
Tolga Namoğlu' Alıntı: Benim 1 yaşında dişi kuşum var kuşumu kafesten çıkarttım ama içine girmesi için acıkmasını bekledim başka türlü nasıl kafesine nasıl sokabilirim Genişletmek için tıkla ... Acıkınca girer kendisi benimki de yemek ve uyku dışında hep dışarıda.