Kuşum kanatlarını açıp hafif titriyo gibi

zerenymn

Yeni Üye
Deprem nedeniyle kocaman kafeslerinden küçük boyali bi kafese koydum iki kusumuda bir dişi bir araları gayet iyi ama erkek olan daha önceden alisikti kafes dışı olan biraz gerginlesti galiba erkeği küçük küçük kovalıyo yada uyarıyor en azından sadece geceleri uyurken koycam küçük kafese çünkü bu depremde kocaman altı plastik ağır kafesleriyle 9 kat indim ve çok zor erkek olan kanatların açarlar ya kuşlar hava almak ister gibi sıcak havalarda falan o hareketi yaparken kanatları titrtyor ufaktan ışık kapalıyken sorun yok bı sorun olur mu

Kuşun videosunu paylaşın. Ayrıca oda sıcaklığı ve nem oranı nedir kuşların bulunduğu odanın?

Kuşun videosunu paylaşın. Ayrıca oda sıcaklığı ve nem oranı nedir kuşların bulunduğu odanın?
Sıcaklığını veya nem oranını bilmiyorum yani soğuk değil ama sıcak olabilir aşırı sicakda değil normal gibi mecbur depremden dolayı kendi odama almıştım cami acincada çok soğuk oluyor havalandiramiyorim kuşlar varken ama artık yapmiyo tekrar büyük kafese geçirdim gece yatarken küçük kafese gecirecegim

Geri