kuşum kannatlarını düşürdü ve bazen poposunu kaldırıyor gibi

omerardaa

Meraklı Üye
kuşum kannatlarını düşürdü ve bazen poposunu kaldırıyor gibi iştahında problem yok birde siyah dışkı yaptı kızıştıılar fotoğraflarıda bu
yumurtamı var acaba kızıştılar çiftleşti mi bilmiyorum sıkıntı var gibi geldi bana
gagasınada bugun hocalarım lutfen
@BeautiBird
@Selçuk YÜKSEL

Son düzenleme:
Dişi kuş kızgınlığa girmiş. Çiftleştiler mi? Yumurta olabilir. Yazımı okuyun belirtiler var mı kontrol edin.

Dişi kuş kızgınlığa girmiş. Çiftleştiler mi? Yumurta olabilir. Yazımı okuyun belirtiler var mı kontrol edin.

hocam diiski resimleri atiiyyorum
bu sekilde ama kus cok hareketli
kotu birsey ollmasindan korkuyrum hic gormedim boyle birsey

Videodaki hareket anormal değil,yuvalık olarak belleyebiliyorlar böyle kapalı yerlere girmek isteyebilirler ve bu üreme döneminde normal.
Dışkıya gelirsek siz çıplak gözle daha net anlarsınız bizzat görerek,dışkıda kan var mı

Videodaki hareket anormal değil,yuvalık olarak belleyebiliyorlar böyle kapalı yerlere girmek isteyebilirler ve bu üreme döneminde normal.
Dışkıya gelirsek siz çıplak gözle daha net anlarsınız bizzat görerek,dışkıda kan var mı
hocam kan gormedim sadece siyah diski banyo yapsin diiye dusundum su koyduum illik mutllu mutluu ikiside girdiler sonra birdaha diski yapti ama bu sefer sivi yapti zorlandi biraz mineral blok vardi ben ondan suphelendim suan aldim attim tasii yem yiyor yullaf verdim otuyordu bayada bagrio ama diskidan korktum ama soylle diyeyim kan yok hicbir sekilde yumurta varmi diye baktim ama elime hic gellmedi hicde belli olmuyor

hocam kan gormedim sadece siyah diski banyo yapsin diiye dusundum su koyduum illik mutllu mutluu ikiside girdiler sonra birdaha diski yapti ama bu sefer sivi yapti zorlandi biraz mineral blok vardi ben ondan suphelendim suan aldim attim tasii yem yiyor yullaf verdim otuyordu bayada bagrio ama diskidan korktum ama soylle diyeyim kan yok hicbir sekilde yumurta varmi diye baktim ama elime hic gellmedi hicde belli olmuyor
Yumurta olabilir. Kabızlık yeni mi başladı? Probiyotik verin haftada 3 kere. Prozim plus var mıydı elinizde

biraz cok endiseliyim yaz
Yumurta olabilir. Kabızlık yeni mi başladı? Probiyotik verin haftada 3 kere. Prozim plus var mıydı elinizde
hocam bugun farkettim diyebilirim ama kafesi temizlerken baska siyah diskida buldum elimde entrobac gerwit v bt amin forte var yumurta olabilir ise hocam hic ciftlestiiklerini gormedim kizginlik yumurtasi olabilir dediginiz gibi ama hic elime gelmedi belki daha gelisme asamasindaolabilir mi

Kuşun güncel videosunu yakından paylaşır mısınız yan profil görünsün]
Şuan uyuklama moduna girdi yem yiyip.
Şuan tekrar gitti yem yemeye
Hocam baktım bende elimden geldiğince araştırdım iç kanama felan diyorlar çok stress oldum şuan çevremde sıfır veteriner var maalesef olsa bile bütçem yok lise öğrencisiyim kaybetmek istemiyorum herhangi bir kanda görmedim yemeğinde icmesinde sıkıntı yok her zaman yer sebze veririm havuç vs
En sonda böyle minik yaptı 😭

Son düzenleme:
2 gün probiyotik verin art arda.
Poposunda da morarma ve sertlik varsa yazımda paylaştığım şekilde uygulama yaparak yumurtayı çıkarın

Geri