Aphelion
Yeni Üye
Öncelikle merhabalar 𓅪♡ kuşum 7,5 yaş civarında bir dişi ve daha önce yanına başka kuş almadık ayrıca ilk kuşum diyebilirim. Yaklaşık birkaç haftadır sol kanatla boynu arasındaki boşluğa farkında olarak kusuyor gibi ve bunu yaparken genelde mırıldanma sesi de çıkarır (rahatlerken çıkardıkları ses gibi) veya gözlerini kapatır ama bu hareketi gün içinde sık yapar artık takıntı şeklinde bence onun için. Yemesi içmesi gayet yerinde gaga taşı, mürekkep balığı kemiği, kumu falan da var ve gün içinde ihtiyacı halinde hepsini de yer. Sadece bu hareketi yapmadan önce normalde biz konuşurken kendi de baya karşılık olarak öterdi ama şimdi genelde sadece bu hareketi yapmaya başlayacakken ötüyor veya çok random bir anda isterse ötüyor fakat enerjisi de yerinde sadece neden bu hareketi yaptığına bir türlü anlam veremedim.. :'( 10-12 saat civarı da üstünü kapalı tutarım uyuması için, ayrıca ağzını kokladığımda böyle çiğ hamur veya tükürük tarzı bir koku var ama ekşi bir koku almadım. Biraz uzun oldu yazı kusura bakmayın
Bunu yapmayı bırakması için yapabileceğim bir şey var mı? Güncel dışkı fotosunu ve bu hareketin videosunu eklemeye çalışacağım (burada yeniyim o yüzden alışmaya çalışıyorum site dinamiklerine :')