Serenlimon
Meraklı Üye
Arkadaşlar kuşum kuş kokuyor tüm odada onun kokusu . Misafir gelince çok utanıyorum kışın hiç havalandıramam da evi . Bu kuş kokusu nasıl geçer ?
Bugüne kadar baktığım veya gördüğüm sağlıklı muhabbet kuşlarında kötü veya dayanılmaz koku almadım ,aksine hoşuma giden bir koku oluyor.Bir kaç günde bir altını temizleyin ben 2 günde bir temizliyorum her gün suyunu birde Çeşmede kendisinyıkanıyor açıyoruz istiyorsa yıkanıyor tüm malzemeleri temizleyin
Muhabbet kuşlarınınArkadaşlar kuşum kuş kokuyor tüm odada onun kokusu . Misafir gelince çok utanıyorum kışın hiç havalandıramam da evi . Bu kuş kokusu nasıl geçer ?
Kuşunuzun sağlık durumu iyi ise ve kafes temizliğine dikkat ediyor iseniz muhabbet kuşlarında koku problemi olmaz.Arkadaşlar kuşum kuş kokuyor tüm odada onun kokusu . Misafir gelince çok utanıyorum kışın hiç havalandıramam da evi . Bu kuş kokusu nasıl geçer ?
Veterinere yeni götürdüm . Kafeste temiz ama hep kokuyoMuhabbet kuşlarının
Kuşunuzun sağlık durumu iyi ise ve kafes temizliğine dikkat ediyor iseniz muhabbet kuşlarında koku problemi olmaz.
Nasıl yıkanıyor bizim ki hiç yıkanmak istemiyorBir kaç günde bir altını temizleyin ben 2 günde bir temizliyorum her gün suyunu birde Çeşmede kendisinyıkanıyor açıyoruz istiyorsa yıkanıyor tüm malzemeleri temizleyin
Bulaşık dururlarken hep tepemdeydi Bir gün cesaret etti o gün bugündür Çeşme altında yıkanıyor ama banyoluğa hiç girmedi avucuma su birikintisi yapıyorum ohh bir güzel yıkanıyorNasıl yıkanıyor bizim ki hiç yıkanmak istemiyor
Bizim ki dişi yabani . Kafesine banyoluk koyuyorum yok oraya bile girmiyorBulaşık dururlarken hep tepemdeydi Bir gün cesaret etti o gün bugündür Çeşme altında yıkanıyor ama banyoluğa hiç girmedi avucuma su birikintisi yapıyorum ohh bir güzel yıkanıyor