kadifepamuk
Yeni Üye
Kuşum bugün üst üste kustu ve yem çıkardı. Dışkısı, hal hareketi normal. Ne yapabilirim?
kendi kendine kur yapıyor olabilirKuşum bugün üst üste kustu ve yem çıkardı. Dışkısı, hal hareketi normal. Ne yapabilirim?
kendi kendine kur yapıyor olabilir
bilmiyorum @Hayvansever yardımcı olur ama bana sorun yok gibi geldi benimki de yapıyor kuşunuz şarkı söylüyor mu vik vik bu hareketi yaparkenşimdi ise bir süredir bu şekilde oturuyor. Ağrısı mı var acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer etiket bensem sona rakamı yazmayı unutmuşsunuz 3 yıl önce forumda aktif olan diğer üye etiketlenmişbilmiyorum @Hayvansever yardımcı olur ama bana sorun yok gibi geldi benimki de yapıyor kuşunuz şarkı söylüyor mu vik vik bu hareketi yaparken
Nefes alıp verirken kuyruğu atıyor gibi geldi bana.(solunumsal bir durum olabilir) Dışkısının fotoğrafını atar mısınız?
bilmiyorum @Hayvansever yardımcı olur ama bana sorun yok gibi geldi benimki de yapıyor kuşunuz şarkı söylüyor mu vik vik bu hareketi yaparken
Dışkılar genel olarak normal. Tedbir amaçlı suluğundaki suyuna üç dört damla elma sirkesi damlatabilirsiniz. Suyunu günlük değiştirin ve bu sirkeli uygulamayı iki gün yapın. Kuşun durumunu gözlemleyin. Günlük taze meyve sebzesini verin.Bana da öyle geldiDışkısı böyle:
Dışkılar genel olarak normal. Tedbir amaçlı suluğundaki suyuna üç dört damla elma sirkesi damlatabilirsiniz. Suyunu günlük değiştirin ve bu sirkeli uygulamayı iki gün yapın. Kuşun durumunu gözlemleyin. Günlük taze meyve sebzesini verin.
Meyve sebzeye alıştırsanız iyi olurMeyve sebzeye pek dokunmuyor, suluğuna da aslında arada sirke damlatıyorum ama bugün tekrar yapayım.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Bana bu normal bisey gibi gelmiyo.benimkinin baska sorunlarida vardi ama boyle yapip cikardigi seyede bakmak lazim bence.benim yavrum rahmetli oldu.bi onceki gun boyleydi .ama kustugu seyler butun butundu birsuru yem cikarmisti hepsi oldugu gibi duruyordu.sonra cok halsizlesti ve... yemden bi verim alamadigini soylemisti kuscu .yemdende olabilir dedi.Kuşum bugün üst üste kustu ve yem çıkardı. Dışkısı, hal hareketi normal. Ne yapabilirim?