Kuşum kusuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jaco1771
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jaco1771

Yeni Üye
5 6 aylik bir kusum var gecen gun 2 kere kustu ust uste etrafa daha once hic kusmamisti o sabah cok az yumurta verdim sadece bir parca aldi ve daha once de haftada bir bazen veririm ilk defa boyle oldu ergenlik tuylerini dokuyor bu arada tupler var kustuktan sonra yem yedi keyfi iyi gibi ötüyor ama pek disari cikmak istemiyor bugun de kusacakmis gibi hareket etti ama kusmadi suan oynuyor kakasi da iyi normal gibi belki biraz daha civik bi de kustugu gun karnindan sevmistim az ne yapacagim

Videodaki Esneme benzeri hareketi ne kadar sık yapıyor ? Günde 2 kezden fazla yapıyor mu ? Ağzını koklayın koku var mı ve damağını boğazını falan kontrol edin beyaz lekeler görecek misiniz..

Videodaki Esneme benzeri hareketi ne kadar sık yapıyor ? Günde 2 kezden fazla yapıyor mu ? Ağzını koklayın koku var mı ve damağını boğazını falan kontrol edin beyaz lekeler görecek misiniz..
Hayir sadece dun oldu bugun de bu sekilde yapti kusmadi beyazlik yok bugun baya acti agzini bu hareketi yaparken gormedim oyle bir sey

Birkaç gün gözleyelim emin olmadan ilaç başlamayalım. Öantar ihtimali var ama kesin değil. Eğer o hareketi sıklaştırırsa kabarma halsizlik vs olursa değerlendiririz.

Bence riske girmeyip başlayın eczaneden triflucan veya mikostatin şurup alın.

Geri