Teşekkür ederim zaten sirkeli su yuvasında hala 2 gün önce koymuştum, probiyotik ve vitamini suyuna damlatıcam değil mi? Hem sirke hemde vitamin hemde probiyotik suda zararlı olmasın 3ü birden4 gün daha sirkeye devam edin. Bir suluğa 5 damla şeklinde. Ne az nede fazla olmasın. Damlalıkla damlatın. Sonra da probiyotik ve vitamin başlayın.
Bence selçuk bey şu şekilde diyor: 4 gün sirkeli suya devam edin 5. Gün suyuna sirke damlatmayın, probiyotik ve vitamin damlatın.Teşekkür ederim zaten sirkeli su yuvasında hala 2 gün önce koymuştum, probiyotik ve vitamini suyuna damlatıcam değil mi? Hem sirke hemde vitamin hemde probiyotik suda zararlı olmasın 3ü birden
teşekkür ederim bende böyle anlamıştım ama bie sorayım dedimBence selçuk bey şu şekilde diyor: 4 gün sirkeli suya devam edin 5. Gün suyuna sirke damlatmayın, probiyotik ve vitamin damlatın.
Pekii yeni dışkıları normal mi?Sirkeli suya devam edin birkaç gün. 4-5 damladan fazla koymazsanız sorun olmaz. Hatta hastalıklara önlem olur.
Tamamdır çok teşekkürler selçuk beySirkeli su verdiğiniz sürece dışkı biraz sıvı olur telaşlanmayın. Sonrasında probiyotik takviyesiyle düzelir.