Hayvanseverrrssssssss
Yeni Üye
Arkadaşlar şuan başka birinin adına yazıyorum : Kuşumun kanadı kırıktı uçmaya çalışırken düştü başını çarptı şimdi sarhoş gibi yürüyemiyor ölücek gibi duruyor yardım edin
video atarmısınız kafesten çıkarıp yürüyüşünü göstererekArkadaşlar şuan başka birinin adına yazıyorum : Kuşumun kanadı kırıktı uçmaya çalışırken düştü başını çarptı şimdi sarhoş gibi yürüyemiyor ölücek gibi duruyor yardım edin
kuş öldü maalsefvideo atarmısınız kafesten çıkarıp yürüyüşünü göstererek
Gerçektenmikuş öldü maalsef
Abi bende salıyorum ama kanadı kırık değil kuyruk tüyleri yok öncedende dediğim gibiKanadı kırık olan kuşu neden salmış bu arkadaş?
Senin kuşun durumu farklı bu kuşun durumu farklı. Kanadı kırık olan bir kuş uçamayacağı halde neden salınır?Abi bende salıyorum ama kanadı kırık değil kuyruk tüyleri yok öncedende dediğim gibi
bencede yani salınmamalıda benimkie uçamıyor ancak keyifli süzülebiliyor azda olsaSenin kuşun durumu farklı bu kuşun durumu farklı. Kanadı kırık olan bir kuş uçamayacağı halde neden salınır?
Bir sıkıntı yok yani dediğim gibi senin durumunda.bencede yani salınmamalıda benimkie uçamıyor ancak keyifli süzülebiliyor azda olsa