Kuşum sıvı dışkılıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yuukiee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yuukiee

Yeni Üye
Merhaba yaşını bilmediğim bir muhabbet kuşum var. Nazlı isimli muhabbet kuşuma arkadaş olsun diye aldık. İkisi de çok mutlu birbirleriyle eğleniyorlar enerji bakımında bir sıkıntı yok. Yenı aldığımız muhabbet kuşu bize ilk geldiğinde simsiyah ve bildiğiniz krem renginde dışkı yapıyordu bu sonra sadece krem rengine döndü ama bayağı açık bir renk. Nazlı kuşumda bu yoktu onun dışkısı hep kahverengine benzer bir renk olurdu. Yeni kuş bize geldiğinden beri dışkısının yanında bildiğiniz kokusuz su dışkılıyordu ilk başta umursamadım fakat hala devam ediyor ve bildiğiniz su dışkılıyor. Ciddi olduğunu düşünmemiştim çünkü enerjisinde bir şey yoktu. Şimdiden tesşekkürler🙏

Merhaba, yeni arkadaşınız hayırlı olsun. yeni gelen kuşların stresten sıvı dışkılaması normaldir. Fakat iki kuşta birden sıvı dışkı olması pek normal değil gibi. özellikle krrm rengi dışkı genelde pankreas bozukluğuna işaret eder. kafesin altına peçete falan koyup yeni gelen kuşun dışkısının fotoğrafını, ve kuşların fotoğraflarını buraya yüklerseniz bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Ufak bir hatırlatma olarak genel kural eve yeni gelen kuş hemen eski kuşun yanına atılmaz hastalık vb. sorun olma ihtimaline karşı. Geçmiş olsun.

Ek olarak muhabbet kuşların enerjisine aldanmayın. Muhabbet kuşları çoğunlukla hasta olduklarını belli etmez derler.

Hızlıresim.com dan resim
Streamable.com dan video paylaşıp buraya kopyalayın.
Dışkı resimlerini flahssız ve net olsun. Tabanlığı çıkararak çekin mesela.

Merhaba, yeni arkadaşınız hayırlı olsun. yeni gelen kuşların stresten sıvı dışkılaması normaldir. Fakat iki kuşta birden sıvı dışkı olması pek normal değil gibi. özellikle krrm rengi dışkı genelde pankreas bozukluğuna işaret eder. kafesin altına peçete falan koyup yeni gelen kuşun dışkısının fotoğrafını, ve kuşların fotoğraflarını buraya yüklerseniz bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Ufak bir hatırlatma olarak genel kural eve yeni gelen kuş hemen eski kuşun yanına atılmaz hastalık vb. sorun olma ihtimaline karşı. Geçmiş olsun.

Ek olarak muhabbet kuşların enerjisine aldanmayın. Muhabbet kuşları çoğunlukla hasta olduklarını belli etmez derler.
cok tesekkurler son zamanlarda ishal icin olan bir takviye aldim goodwingsindi sanirim diskisi tekrardan yesile dondu suan icin bir su atimi yok fakat bugun farkettimki yeni gelen kusum bazenleri sadece kaknin o idrar kismini yani beyaz olan kismini yapiyor sizce sikintili midir? verdigim takviyeden dolayi olabilir mi? diskisinda artik bir anomali yok rengi kivami cok iyi sadece birazcik nemli. Simdiden cook tesekkur ederim ;) (ayrica artik tohum ve yem karisik veriyorum onceden bilmedigimden sadece yem veriyordum)

Takviyeyle alakalı değil. Ayrıca Sürekli ishal için takviye kullanmayın. Onun yerine probiyotik kullanın daha iyi olur. Rutin şekilde vitamin takbiyesi de yapın mesela haftada 1.

Geri