Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tellerde uyumasının birçok nedeni vardır bunun en yüksek nedeni ise Kafes yeridir. Yani Kuş kendini rahat hissetmediği zaman kafes tellerinde gagası yapışık şeklinde durur. Kafes yerini değiştir Sakn biryere koy Sorun devam Ederse yaz başka Nedenler bulalım
Bu arada ışığı kapatmak yerine saldığınızda kafesini kapısı acik halde konduğu yerin önüne getirin ve orda tutun muhtemelen girer kendi. Girmezse yılmayın ve bekleyin. Yine de girmezse zorlamayın acikinca zaten kendi girer ama bence ışığı kapatıp yakalamayın daha cok korkutursunuz.
telde yatmamasını istiyorsan ver elektriği olsun bitsin işinşakası tabi tele gitmesini istemiyorsan teli kuşe (dergi) kağıt ile sarmalısın tek çözüm olmasada etkili bir çözüm
bendede erkek salıncağı kaptıysa dişi o geceyi tellerde geçiriyor.ben erkekle yer degıstırırsem dişi tellere cıkmıyor o gece..salıncak paylaşılamıyor..
Ben iki tane salıncak koydum. Kavga olmuyor. Dişi önde her zaman, erkek arkadaki salıncakta. Bazen gece 4 gibi uyanıyorum. Bir bakıyorum ki arka arkaya uyuyorlar. Kalkıp ısırasım geliyor