Kuşum yaklaşık 1 haftadır ishal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrvkfn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrvkfn

Yeni Üye
Çok hareketli bir kuştu ama 1 buçuk haftadır hafif hafif hem ishali hem halsizligi başladı bazen kendine geliyor ama genel olarak halsiz gibi ve ishali de bitmek bilmiyor sirkeli su yaptım biraz patates hasladim hafiften düzeldi eskiye nazaran ama gecmiyor bı turlu

Kuşun güncel videosunu video sesi açık olacak şekilde paylaşın.
Son yaptığı dışkıların da fotosunu flaşsız çekip paylaşın.

Foto : hızlı resim com
Video : streamable.com veya youtube

İştah ve enerji durumu nedir şu an? Kusma var mı? Ağzında dışkısında kötü koku?
Kuş kaç gr ağırlığında?

İştah ve enerji durumu nedir şu an? Kusma var mı? Ağzında dışkısında kötü koku?
Kuş kaç gr ağırlığında?
İştahı cok güzel suyunu da çok güzel içiyor enerjisi aşırı halsiz değil ama çok enerjik de değil kusma yok dışkıda kötü koku vardi sirkeli su ve patatesten sonra gitti o kaç gram bilmiyorum çok yaramaz ele avuca gelmiyor

Neden video ve dışkı paylaşmadınız.

Kuşun güncel videosunu video sesi açık olacak şekilde paylaşın.
Son yaptığı dışkıların da fotosunu flaşsız çekip paylaşın.

Foto : hızlı resim com
Video : streamable.com veya youtube

Eczaneden kontil, triflucan ve denflor alın. 4 saat susuz bıraktıktan sonra yarım suluğa 8 damla kontil katarak verin. Sonraki gün enerjisinde değişiklik olup olmadığını söyleyin. Gerekirse triflucan da başlarız. Kontil tek gün kullanacaksınız ama.

Bu arada bundan 1 ay önce falan 2 kere kustugunu gördüm öğürme hareketi vs yoktu sadece sanki ağzında yemi öğütuyormus gibiydi aynaya da çok ilgiliydi çiftleşme davranisi olabilir dedi sorduğum bir kaç kişi bağlantısı var mi suanki ishaliyle bilmiyorum

Bir de az önce egilip kuyruğunu hafif hafif aşağı yukarı oynatti sonra düzeltti kendisini

Bir ay önceki kur kusması büyük ihtimalle. İsalle alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Eczaneden kontil, triflucan ve denflor alın. 4 saat susuz bıraktıktan sonra yarım suluğa 8 damla kontil katarak verin. Sonraki gün enerjisinde değişiklik olup olmadığını söyleyin. Gerekirse triflucan da başlarız. Kontil tek gün kullanacaksınız ama.
Receteli mi bunlar acaba?

Denfloru da kullanacak mıyım kontil ile birlikte ve nasıl kullanacagim

Kullansanız da olur kullanmasanızda mercimek tanesi kadar katın suyuna.

Geri