Merhabalar arkadaşlar resimde gorüldügü uzere dişi bir kuşum var (buradaki tahminlere gore 4-5 aylik) az once farkettim parmağima yem kusuyor cok sukur herhangi bir saglik problemimiz yok ama bu davranisinin nedeni nedir ogrenebilirmiyim
Zamaninda Cok kavga dovüs yaptik kendisiyle suan beni sevdiginin gostergesi yani bu dimi cok sevindim valla hicbir hatunu bukadar uzun sure beklememeistimÇok tatlı maşallah size yem ikram ediyor tırnağınıza kur yapıyor yani![]()
Zamaninda Cok kavga dovüs yaptik kendisiyle suan beni sevdiginin gostergesi yani bu dimi cok sevindim valla hicbir hatunu bukadar uzun sure beklememeistim![]()
Evet erkek diye aldim kosa kosa bir hevesle geldim ama disi cikincada vermeye kiyamadimEvet sevdiğinin göstergesi . Tek mi besliyosunuz
Anladım en iyisini yapmışsınız değiştirmemekle dişiler yem kusar mıymış ya bende de var bi tane soğuk nevaleEvet erkek diye aldim kosa kosa bir hevesle geldim ama disi cikincada vermeye kiyamadimo nedenle simdilik tek besliyorum daha 1 aydir benimle
Parmagimi gagasiyla nazikce tutuyor boyle kafasini ileri geri goturup yem getiriyor agzindanAnladım en iyisini yapmışsınız değiştirmemekle dişiler yem kusar mıymış ya bende de var bi tane soğuk nevale![]()
Yavruyken aldınız ya size alışmışParmagimi gagasiyla nazikce tutuyor boyle kafasini ileri geri goturup yem getiriyor agzindandisi yem kusarmiymis bilmiyorum ama benim saldıray kendi irkina gore degisik demekki
![]()
Sizden iyi elektrik almış hanfendiParmagimi gagasiyla nazikce tutuyor boyle kafasini ileri geri goturup yem getiriyor agzindandisi yem kusarmiymis bilmiyorum ama benim saldıray kendi irkina gore degisik demekki
![]()
Ah bi bulabilsem yanina yakisak birisini alacam ama bulundugum yerde kus ureten yok hep petshop ordakilerde cok yabani bu disimide petshoptan aldim kavga dovus buralara 1 ayda geldikSizden iyi elektrik almış hanfendiEşi sanıp beslemeye çalışıyor
Ah bi bulabilsem yanina yakisak birisini alacam ama bulundugum yerde kus ureten yok hep petshop ordakilerde cok yabani bu disimide petshoptan aldim kavga dovus buralara 1 ayda geldikface de aradim burada bile konu actim ama daha bir es bulamadim
![]()
Zor bi bağ kurma süreci olmuş belliAh bi bulabilsem yanina yakisak birisini alacam ama bulundugum yerde kus ureten yok hep petshop ordakilerde cok yabani bu disimide petshoptan aldim kavga dovus buralara 1 ayda geldikface de aradim burada bile konu actim ama daha bir es bulamadim
![]()
Hatayin kırıkhan ilcesindeyim ufacik bir yer petshop diyede adam akilli bir yer var orasida salmada pislik icinde hayvanlarZor bi bağ kurma süreci olmuş belliNerede yasiyorsunuz?
Etrafınızda evde üretim yapan biri de yok sanırımHatayin kırıkhan ilcesindeyim ufacik bir yer petshop diyede adam akilli bir yer var orasida salmada pislik icinde hayvanlar
Malesef oyle ilde var birkac kisi ordada git gel dolmus ile problem hadi gittim hayvani alip kutuda eve gelmem 1 saati gececek hadi birde anlasamadilar tekrar git gel hem bana hem hayvana yazikEtrafınızda evde üretim yapan biri de yok sanırım![]()
1saat çok da fazla değil aslındaMalesef oyle ilde var birkac kisi ordada git gel dolmus ile problem hadi gittim hayvani alip kutuda eve gelmem 1 saati gececek hadi birde anlasamadilar tekrar git gel hem bana hem hayvana yazik![]()