Bir kuş sahibi
Yeni Üye
Bu zaten en fazla 5 dk oluyorVideo atabilir misiniz?
Kuş ile çok vakit geçiremiyorsanız eş alınBüyük bir ihtimalle yalnız bıraktığımız için
En fazla 10 dk yalnız kalıyorKuş ile çok vakit geçiremiyorsanız eş alın
Bir yere dalıyor olabilir diyeceğimde gözünün önünde el salladım ama tık yokSiz kuşla ilgilenmediğiniz zaman donmuş taklidi mi yapıyor ben anlamadım ki ..
10 dk dan birşey olcağını zannetmiyorum yeni mi aldınız kuşuEn fazla 10 dk yalnız kalıyor
Yok alalı 3-4 ay oluyor10 dk dan birşey olcağını zannetmiyorum yeni mi aldınız kuşu
Biraz garip duruyor yakın zamanda travma yaşayabileceği birşey oldu mu tırnak kesme duvara vurma vbYok alalı 3-4 ay oluyor
Tırnağını biz kesmiyoruz kendi törpülüyor bir kere başı döndü herhalde yanlış yere atladı ve duvara çarptı sadece buBiraz garip duruyor yakın zamanda travma yaşayabileceği birşey oldu mu tırnak kesme duvara vurma vb
Bilemedim kendi haline bırakın biraz geçer büyük ihtimalAma şimdi oyun oynuyır
dişi 6-7 aylık eş konusunuda bizim kuş pitbul türünden geldiği için yanına alacağımız kuşu öldürebilir ondan korkuyoruzKuş dişiyse kızgınlık dönemlerinde hareketsiz kalabiliyorlar. Korkulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum. Ancak kuş çok büyümeden bir eş almanız iyi olur.
tmm teşekkürlerAynı şeyleri yaşamıştım. Eş tutması zor olucaktır ama gerekirse salma kafeslerde 3-5 gün tutun kendi doğasını hatırlasın sonra eş seçmek isterse seçer.