Kulak çöpüne batırdım bir damladan az gitsin diye , onu sıktım ağzına ufacık birşey damladı nolacak yardım edinSirkeyi direk damlatmadin insallah
ne yapabilir sirkeCok gitmediyse bisey olmaz insallah. Gozlemle bisey olmasin su icir
hayır ama verince sirkeyi ilk defa kustuKusun baska sorunu var mi halsizlik disinda ishal kusma vs.
sirkeden midesi bulandı herhalde halsizlikte şöyle başka birinin kuşuyla biraraya geldi o kuş cereyanda kalmış bir kuştu anlamadım o mu hasta etti yavrumuHalsizlik varsa once sebebini bulmaya calis. Hava sicak ondan mi cereyanda mi kaldi bisey verdin o mu dokundu dusun
Hastalik bulasmis olabilir. Nasil insandan insana nezle grip bulasiyorsa onlardan da birbirlerine geciyor. Siz vitamin taze sebze meyve takviyesi yapin nesesi yerine gelir bir kac gune insallahsirkeden midesi bulandı herhalde halsizlikte şöyle başka birinin kuşuyla biraraya geldi o kuş cereyanda kalmış bir kuştu anlamadım o mu hasta etti yavrumu
durumu iyi şu an. inşallah o kuştan bir hastalık almamıştırKuş halsiz diye ağzına sirke damlatılmaz ki. Yanlış bir uygulama olmuş bu. Şu an durumu nasıl?