ozlmkivi
Yeni Üye
Merhabalar, daha önce kuşumun tüy uçlarının siyah olmasıyla ilgili konu açmıştım karaciğer kaynaklı olabilir denilmişti. Bugün bulunduğum şehirde kuşlardan anlayan bir veterinere götürdüm. Elle Muayene yaptı ve akciğer kısmının dolu olduğunu söyledi. Daha önce sık sık hapşırdığı için bir süre tedavi görmüştük ondan şüphelendi. Sonrasında karın kısmında şişlik ve tüysel açıklık olduğunu da söyledim dokununca her iki bölgede de eline bir şeyler geldiğini söyledi bende dokundum hatta. Röntgen çekildi ve tümör değil ama tam bir şey de diyemiyorum bu şekilde olması normal değil dedi. Kuşumun yeme içmesinde enerjisinde sorun yok fakat çok kaşınıyor tüy uçları sertleşti ve siyahlaştı göğüs ve karın kısmı dediğim gibi hafif şiş. Sizden ricam röntgeni yorumlayabilecek birisi var mı? Tam bir şey diyemediği için bir kaç tedavi yöntemi deneyeceğiz 20 gün boyunca. Verdiği ilaçları da aşağıya ekliyorum. Ne yapmam gerekiyor fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com

cbiuzxn.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 13 Ekim 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 4032×3024 piksel, JPEG formatındadır — cbiuzxn . jpeg

swr7ee5.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 13 Ekim 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 4032×3024 piksel, JPEG formatındadır — swr7ee5 . jpeg

65gf5k1.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 13 Ekim 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 4032×3024 piksel, JPEG formatındadır — 65gf5k1 . jpeg

8o4yx48.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 13 Ekim 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 4032×3024 piksel, JPEG formatındadır — 8o4yx48 . jpeg

6smg7s9.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 13 Ekim 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 4032×3024 piksel, JPEG formatındadır — 6smg7s9 . jpeg