Kuşumun ağzını hızlı hızlı açıp kapatması

Aytuğ Şeker

Yeni Üye
Muhabbet kuşum dün akşam ağzını hızlı hızlı açıp kapatmaya başladı, dışkısı normal , iştahı yerinde , ben kafesine yaklaştığımda birden heyecanlanıp normale dönüyor oynamasına devam ediyor uzaklaştığım zaman sürekli değil fakat bazen kapısının önüne geçip tekrar bu hareketi yapmaya başlıyor (bir de kanatlarını biraz açıyor) Bunu sindirim için mi yapıyor yoksa bi hastalık olabilir mi? Dışarı çıkardığım zaman hiç sıkıntısı yok bi şeyi yokmuş gibi oynuyor.

Sindirim ile alakalı bir sorunu olabilir. Diye yazmıştım ki dışkı attınız o arada. Evet sindirim sıkıntısı yaşıyor. Probiyotik kullanıyor musunuz.

Günlük hareket etme fırsatı oluyor mu uçuyor mu ? Suyuna önlem amaçlı şimdilik yarım suluğa mercimek tanesi kadar karbonat katın. Varsa mercimek tanesi kadar da ingiliz tuzu katarak verin. Ayrıca enzim içerikli bir probiyotik edinmeniz lazım.

Sindirim ile alakalı bir sorunu olabilir. Diye yazmıştım ki dışkı attınız o arada. Evet sindirim sıkıntısı yaşıyor. Probiyotik kullanıyor musunuz
röhnfried entrobac probiyotik kullanıyorum bir de gerwit w vitamin, günün çoğunda dışarda sağa sola uçuyor sürekli koşuyor çok hareket halinde bi kuş

Son düzenleme:
Enzim içerikli bir probiyotik kullanın entrobac ike dönüşümlü olarak. Prozim plus tavsiye ederim.

Enzim içerikli bir probiyotik kullanın entrobac ike dönüşümlü olarak. Prozim plus tavsiye ederim.
Teşekkür ederim onu da hemen edineceğim. Peki şuan tedirgin olmam gereken bi durum var mı? Hareketlerinde falan değişen bi şey yok dışarı çıkardığımda da normal ama kafese koyduğum zaman kapısının önüne geçip aynı hareketi yapmaya başlıyor. Karbonat şeyini her gün mü kullanmalıyım ekstra ne yapmalıyım?

Hayır her gün değil bu gün ve yarın verin yarın akşam gelişmeleri yazın.

Bugün aynı hareketi 1 kere sabah yaptığını gördüm o da kısa süre sonra gün içinde daha hiç yapmadı, dışkısı da normaldi bugün

İçti mi? İçtiyse içtikten sonra kusma oldu mu?

Tekrar başladı aynı şeyi yapmaya, kanatlarını açıp ağzını aç kapa yapıyor yine

Neler verdiniz nasıl beslediniz yazın. Neden sonra geçmişti ağız hareketi

En son karbonatı verdikten sonra sizin dediğiniz probiyotiği almıştım o daha gelmeden geçmişti gerçi onu da kullanıyorum artık. Normalde meyve falan da veriyorum ama bu süreçte vermedim. Dışarı çıkarıyorum yapmayı bırakıyor sonra kafese geri koyduğumda biraz oyuncaklarıyla oynayıp dinlenmeye geçince tekrar yapmaya başlıyor hiç bırakmadan.

Geri