Kuşumun akar sorunu

ladyC

Yeni Üye
Merhaba,muhabbet kuşumuzu 3 ay önce aldık şu anda 7 aylık geldiğinden beri kaşınıyordu ilk başta anlamadık normal hep kaşınırlar dendi fakat sonra aldığımız yerden akar/bit kaptığını anladık.1 ay önce vete götürüp ivermectin ense damlası yaptırdık 10 gün sonra tekrar gelin dedi fakat kuşum götürdüğümüzde inanılmaz korktu kalp krizi geçiriyor sandık eve geldik uzun süre geçmedi öyle korktuk ki.Bu korkumuzdan tekrar götüremedik kanatlardaki larvalar çoğaldı yine kaşınıyor ivermectin veya vermectin benzeri damla alabileceğim bir yer var mı? Kendim uygulayabiliyorum sıkıntı yok

İlaç olduğu için veterinerden alabilirsiniz.
Herhangi bir veteriner kliniğinden veya vet malzemeleri satan bir yerden temin edin.
İvermektin etmek maddeli herhangi bir parazit damlası kullanılabilir. İvomec olabilir zimec olabilir vs.
Şırıngaya çektirmek bütçe olarak daha uygunsa şırıngaya 5-10 damla çektirin.
Ensesindeki tüyleri aralayıp ense derisine gelecek şekilde 1 damla damlatın,bitti.

Kafes ve ekipmanları da sebacil tarzı akar öldürücü bir ürünle temizleyin.
Kullanım talimatını iyi okuyun veya aldığınız yere danışın. Tünekleri atmak gerekir mi gerekmez mi sorunuz.

İlaç olduğu için veterinerden alabilirsiniz.
Herhangi bir veteriner kliniğinden veya vet malzemeleri satan bir yerden temin edin.
İvermektin etmek maddeli herhangi bir parazit damlası kullanılabilir. İvomec olabilir zimec olabilir vs.
Şırıngaya çektirmek bütçe olarak daha uygunsa şırıngaya 5-10 damla çektirin.
Ensesindeki tüyleri aralayıp ense derisine gelecek şekilde 1 damla damlatın,bitti.

Kafes ve ekipmanları da sebacil tarzı akar öldürücü bir ürünle temizleyin.
Kullanım talimatını iyi okuyun veya aldığınız yere danışın. Tünekleri atmak gerekir mi gerekmez mi sorunuz.
Öncelikle bilgilendirmeniz için çok teşekkürler hepsini araştırdım/vet uygularken de gördüm bilgim var fakat 5 veteriner aradıö hiçbirisi vermiyor gelip yaptırın diyolar sanırım muayene ücreti icin.En son bana çok uzak bir veteriner şırıngaya çekip veririm dolapta saklayın dedi yarın iş çıkışı alacağım mecbur

Hayvanlar için ilaç satan yerler var.İsmi tam olarak ne diye geçer bilmiyorum.Öyle bir yerden 10 ay önce zimec flakonu 150 tl ye almıştım.Belki olduğunuz şehirde vardır.

Aslında ivermectin yanında parazit spreyi de almanızı öneririm daha hızlı etki eder.

Geri