Oguzh4nK
Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar foruma yeni üye oldum. Yaklaşık 1 hafta önce erkek 35 günlük bir muhabbet kuşu aldım kuşum çok haraketli evde yalnız yaşadığım için genellikle kafesten salmak zorunda kalıyorum kafesten çıkmak için kapıyı zorluyor elimi içeri sokunca viyak viyak diye hep aynı tonda bağırıyor ve ya kaçmaya çalışıyor yada elime atlayarak kafesten çıkmaya çalışıyor. Genellikle kapının üst eşiğine konuyor parmağımı 5-10 cm ilerisine tuttuğumda elime bazen atlıyor bazen de kaçıyor ama genelde geliyor parmagıma fakat hiç bir türlü elimden yem yemiyor. Sürekli evdeyim evden çalışıyorum webmaster ve dijital reklam uzmanıyım bu nedenle sürekli ilgileniyorum konuşuyorum falan ama kendi kendine hiç yanıma gelmiyor biliyorum çok uzun oldu ama 50 yere Farklı soru açmaktansa tek bi yerde sorayım dedim
Sorularım şunlar;
1.Kuşum ne zaman kendiliğinden elime omzuma falan gelir acaba?
2. Cinsi ve cinsiyeti hakkında Bilgi verebilir misiniz? Bana Jumbo kırması erkek olduğu söylendi.
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.Kuşum ne zaman kendiliğinden elime omzuma falan gelir acaba?
2. Cinsi ve cinsiyeti hakkında Bilgi verebilir misiniz? Bana Jumbo kırması erkek olduğu söylendi.
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi