Kuşumun Bugün Kafasıyla Yaptığı Hareket

buddythebird

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Kuşum daha önce hiç yapmadığı bir hareket yaptı bugün. Biraz da halsiz birkaç gündür gibi geldi bana. Olduğu yerde durup etrafı izliyor dünde günün ortasında uyuyordu, tüy döktüğü için normaldir diye düşündüm ama bu hareketten emin değilim rica etsem bakan olur mu? Bu olaydan sonra normal yemesine geri döndü, kafesine gir çık yapıyor ama normalde çok hırçın bir çocuk olmasına ve sevdirmemesine rağmen bugün uslu uslu durdu kafasını yanaklarını falan sevdirdi kaç yıldır izin vermediği sey.
Kuşum 3 yaşını geçik, erkek, dışkısını bulamadım bu olay yaşandığından beri sanki hic diskilamamis gibi. Video ektedir.

Merhaba arkadaşlar. Kuşum daha önce hiç yapmadığı bir hareket yaptı bugün. Biraz da halsiz birkaç gündür gibi geldi bana. Olduğu yerde durup etrafı izliyor dünde günün ortasında uyuyordu, tüy döktüğü için normaldir diye düşündüm ama bu hareketten emin değilim rica etsem bakan olur mu? Bu olaydan sonra normal yemesine geri döndü, kafesine gir çık yapıyor ama normalde çok hırçın bir çocuk olmasına ve sevdirmemesine rağmen bugün uslu uslu durdu kafasını yanaklarını falan sevdirdi kaç yıldır izin vermediği sey.
Kuşum 3 yaşını geçik, erkek, dışkısını bulamadım bu olay yaşandığından beri sanki hic diskilamamis gibi. Video ektedir.

https://hizliresim.com/sffpj6b
Dışkısının resmi de burada, şimdi yapmış.

Beyaz peçete serin kafes tabanına,üzerine 6 - 7 adet dışkı yapsın flaşsız çekip paylaşınız.
Ağzında kötü koku var mı bakın.
Hassas tartınız varsa kuşu ölçün.

Birkaç dışkı daha paylaşır mısınız mantardan şüphelendim ama emin olmalıyız.

Beyaz peçete serin kafes tabanına,üzerine 6 - 7 adet dışkı yapsın flaşsız çekip paylaşınız.
Ağzında kötü koku var mı bakın.
Hassas tartınız varsa kuşu ölçün.
Kusura bakmayın şimdi alabildim dışkıyı ama fazla yapmamış. Yine de burada:
Ağzında kötü koku hissedemedim ve tartımız yok maalesef.

Eczaneden triflucan alıp 50 ml suya 5 damla şeklinde tedavi başlayın. Alabilirseniz bactrim de alın evde antibiyotik bulunsun. Ama reçete isterler. Onu sonra da halledebilirsiniz. Triflucan acil lazım olan.

Triflucan bulamazsanız mikostatin alın aynı dozajda kullanın. Kuş suyundan içmiyorsa sabah 1 damla akşam 1 damla ağzına damlatın. 14 gün ilaca devam edin.

Geri