Merhabalar, muhabbet kuşum yaklaşık 8 yıldır benimle. Bu seneye kadar sağlığında hiç bir sorun olmadı. 2 ay önce kanat altı tüyleri döküldü ve kırmızılaşmıştı. 2 hafta teramisin krem uyguladım daha sonra bir kuş üretimi yapan kişiden bilgi alarak dış parazit ilacını 15 gün ara ile toplamda 2 kez ensesine 1 damla olacak şekilde uyguladım. Tüylerine iyi gelir diye de bt amin forteyi hafta da 2 kez suluğuna 8 damla olacak şekilde damlatıyorum. Kanat altı tüyleri çıkmaya başladı fakat kızarıklık vücuduna yayıldı. Aynı zamanda kaşınıyor. Ne olmuş olabilir vücudundaki kızarıklar neyden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim 
share.icloud.com
share.icloud.com
share.icloud.com

iCloud Photos - Apple iCloud
View, organize, and share photos and videos with iCloud Photos on the web. Changes will sync across your devices with iCloud.

View, organize, and share photos and videos with iCloud Photos on the web. Changes will sync across your devices with iCloud.